Η ζωή είναι περίπλοκη, εκτός από τις φορές που δεν είναι καθόλου μα καθόλου περίπλοκη. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι αν βάλεις, για παράδειγμα, κάτι χάρτινο σε ένα σημείο που συνήθως παίρνει φωτιά, τότε υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό το κάτι, καμένο. Μέχρι εδώ όλα καλά; Συνεννοηθήκαμε; Ωραία, ας προχωρήσουμε τώρα στην “είδηση”.

Το TikTok είναι μια υπέροχη πλατφόρμα και αυτό γιατί είναι σίγουρο θα βρεις κάτι που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον σε κάθε σου σκρολ. Δεν εννοούμε τα inspirational videos από life coaches που σπούδασαν στο πανεπιστήμιο Πάουλο Κοέλο. Εννοούμε τις καθημερινές στιγμές από ανθρώπους της διπλανής πόρτας που, όπως εσείς και εμείς, στέκονται άτυχοι πού και πού. Άτυχη στάθηκε και η γυναίκα που είδε τα χρήματά της να καίγονται. 

Όπως μάθαμε από ένα βίντεο που δημοσίευσε η φίλη της κυρίας στην πλατφόρμα της νεολαίας, τα χρήματά της (ευτυχώς όχι όλα) χάθηκαν μέσα σε δύο λεπτά. Το θέμα είναι το πώς και κάπως έτσι γυρίζουμε στην πρώτη παράγραφο του κειμένου. Η ζωή είναι περίπλοκη, εκτός από τις φορές που δεν είναι καθόλου περίπλοκη.

Στα διάφορα ερωτήματα που προέκυψαν από άλλους χρήστες κάτω από το βίντεο, έγινε γνωστό ότι η κυρία “έχω να κάψω”, έκρυψε 13.000 ευρώ στο τζάκι και ο άνδρας της, ο οποίος δεν γνώρισε τίποτα, το άναψε. Ούτε ΠΑΣΟΚ να είχαμε.

Τελικά, μέσα στην ατυχία τους, κατάφεραν να σώσουν 5.000 ευρώ. Τι μάθαμε από την αληθινή(;) αυτή ιστορία; Ποτέ να μην κρύβετε τα χρήματά σας στο τζάκι. Μεταξύ μας, ούτε οι παλιές τηλεοράσεις είναι μια σέιφ επιλογή.

@makodaduna #λεφτα #αθηνα #money #crazy #τρελοκομειο#greece ♬ Money, Money, Money – Rajaton