Παιδιά, με τους Εξορκισμούς τι γίνεται; Συνεχίζονται; Θυμάστε εκείνα τα επικά σκηνικά ντεμέκ δαιμονισμένων στη Θεσσαλονίκη, που έτρεχαν στον Χαράλαμπο Τσακωνίδη, τον αυτοαποκαλούμενο «Άνθρωπο του Θεού», για να εξορκισμό. Καλά, «δαιμονισμένοι»… Τρόπος του λέγειν προφανώς. Κομπάρσοι οι άνθρωποι, και ούτε καν καλοί. 

Τέλος πάντων, ο Κωνσταντίνος Δέδες είχε παρακολουθήσει με ενδιαφέρον μερικά από τα βίντεο των εξορκισμών και έχει κάνει κάποια σημαντικά σχόλια εδώ, τη στιγμή που ο πάτερ Χαράλαμπος και ο υπεύθυνος Τύπου της αίρεσης είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τους εξορκισμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη), με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας. Τι να κάνουμε; Είναι σκληρός κλάδος. 

Στο μεταξύ, μπορεί να έχουμε σταματήσει να παρακολουθούμε το όλο ντράμα των εξορκισμών του κυρίου Τσακωνίδη, αλλά ευτυχώς, ο Διονύσης Ατζαράκης τα έφερε στις μικρές οθονίτσες μας. Βεβαίως. Εξορκισμούς, αλλά καλύτερους. 

Ο τύπος προσπάθησε να μοιάσει όσο περισσότερο μπορούσε στον «Άνθρωπο του Θεού» και τα κατάφερε ΣΑΤΑΝΙΚΑ καλά. Οι δικοί του δαιμονισμένοι, δεν ήταν μέτριοι κομπάρσοι που ούτε τον Εξορκιστή δεν έχουν δει για να πάρουν λίγη έμπνευση, να έχουν τέλος πάντων μια αναφορά, αλλά ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο Γιώργος Λέντζας και ο Νίκος Ράπτης

Θα έλεγε κανείς πως οι εξορκισμοί δεν πήγαν τόσο καλά ή απλώς πήγαν εξαιρετικά για να θυμηθούμε τι προκαλεί ο Ατζαράκης στο κοινό όταν έχει έμπνευση. 

Δες το βίντεο παρακάτω: