Προδοσία θα πει να είσαι ΠΑΣΟΚ όπως η Βάνα Μπάρμπα και να ψηφίζεις ΝΔ

Άρα ακόμα μια ψήφο έχασε ο Ανδρουλάκης.

Προδοσία θα πει να είσαι ΠΑΣΟΚ όπως η Βάνα Μπάρμπα και να ψηφίζεις ΝΔ

Άρα ακόμα μια ψήφο έχασε ο Ανδρουλάκης.


ΤΟ 2019 θα ψήφιζε Νίκο Παπανδρέου. Μια πανδημία μετά έγινε Νέα Δημοκρατία. Αλλάζει ο κόσμος. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε την Βάνα Μπάρμπα να φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στου Μαξίμου. Αλλά, συνέβη. Ποιο metaverse να μας πει τι; Τι μας θύμισε η μεταστροφή της Βάνας -πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ- Μπάρμπα; 

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν θα ήθελε να είναι υποψήφια βουλετής.  

Η ίδια έδωσε συνέντευξή στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1,  για το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πώς κανονίστηκε;  Μετά από mail που έστειλε η Βάνα Μπάρμπα στον πρωθυπουργό και το θέμα της συζήτησής τους ήταν η εξωστρέφεια στον χώρο του Πολιτισμού: «Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Του έστειλα ένα email και του είπα "αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Ελληνες καλλιτέχνες". Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε. Μου λέει "συμφωνώ μαζί σου". Για παράδειγμα συζητήσαμε για το Καστελόριζο. Οι Αυστραλοί που είναι η ομογένεια κάτω στο Καστελόριζο έχουνε διοργανώσει τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο φεστιβάλ, δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχουν κρατικοί πόροι, η ομογένεια είναι τόσο δυνατή, τα πέρατα και στα μήκη παντού». 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν την άκουσε τη Βάνα

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Κατ’ αρχάς δεν μας άκουσε ποτέ. Δεν πάω σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε και δεν μιλήσαμε αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια της και το ήθος της. Δυο φορές είχα μιλήσει σε εκπομπές που είχαμε βγει κι είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ, την επομένη στιγμή μας είχε πάρει τηλέφωνο σαν γυναίκα, σαν αρχηγός. Έμενα με στεναχωρεί το ότι δεν μας βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν έβλεπε ανθρώπους που ίσως να ήταν και χρήσιμοι».

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα