Πλέον με λίγες πράγματα μπορείς να βάλεις τα γέλια. Η καθημερινότητα στην Ελλάδα, ιδίως τον τελευταίο καιρό, μας “βομβαρδίζει” σχεδόν αποκλειστικά με άσχημες ειδήσεις οι οποίες δυστυχώς ξεμένουν στο υποσυνείδητό μας και παίζουν με τη διάθεσή μας. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Μία από αυτές είναι το πραγματικά υπέροχο βίντεο ντοκουμέντο από επίδοξους ληστές που προσπαθούν να εντοπίσουν τους στόχους τους, τα διαμερίσματα δηλαδή που προσπαθήσουν να αδειάσουν με την πρώτη ευκαιρία. Βλέπετε, οι σωστοί επαγγελματίες κάνουν προετοιμασία, δεν μπουκάρουν σε όποιο σπίτι βρουν.

Το απίθανο αυτό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA και μας έρχεται από το πανέμορφο Παλαιό Φάληρο. Εκεί, οι δύο χιπ χοπερς ληστές ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκειμένου να εντοπίσουν σε ποια διαμερίσματα υπάρχουν ένοικοι για να προχωρήσουν σε διάρρηξη. Ας πούμε ότι είναι τα Ανάποδα Καπέλα και στην κάμερα ποζάρουν οι Μικρός Κλέφτης και ΛΕΞ

Για κακή τους τύχη και αφού φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν ότι τους καταγράφει η κάμερα ασφαλείας, οι ένοικοι της πολυκατοικίας τύπωσαν σε αφίσες τα πρόσωπα των δύο ανδρών και τις τοιχοκόλλησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας για να πουλήσουν το EP για να μάθουν όλοι ότι δύο περίεργοι θέλουν να κλέψουν την πλάσμα τηλεόραση που αγόρασε ο Μιχάλης στον δεύτερο για να δει το Μουντιάλ.

Και μπράβο στους ενοίκους της πολυκατοικίας αφού οι αφίσες τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαν γίνει καπνός, πάει να πει ότι οι χιπ χοπερς είχαν πέραση. Για την ιστορία, το περιστατικό έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και ο εισαγγελέας.