Παρακολουθήσαμε ένα thread στο  Reddit που μας γέμισε νοσταλγία. Που χάθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάποτε γνωρίσαμε τα μικρά τους ονόματα; 

 Μίσα Μπάρτον

Η Μαρίσα ήταν ένα προβληματικό κορίτσι με αγάπη για τη μόδα που είχε τραγικό τέλος στο The OC. Η Μίσα (ακόμα και τα ονόματά τους είναι παρόμοια) είναι επίσης ένα προβληματικό κορίτσι με αγάπη για τη μόδα της οποίας η ζωή μερικές φορές φαινόταν εκτός ελέγχου. Υπήρξε η ακραία φήμη, η κατάρρευση, οι απειλές για αυτοκτονία, η αποξένωση από τους γονείς της και μια δικαστική υπόθεση εκδικητικής πορνογραφία. Στις αρχές του 2017, η Μπάρτον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού συμπεριφέρθηκε εντελώς παράλογα στον κήπο της – σκληρές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν γείτονα εμφανίστηκαν σε ιστότοπο ειδήσεων διασημοτήτων. Σε δήλωσή της στη συνέχεια, είπε ότι η συμπεριφορά της προκλήθηκε από ναρκωτικά.  

Μίνα Σουβάρι 

Τα απομνημονεύματα της κυκλοφόρησαν πέρυσι, ο γιος της ήταν μόλις λίγων μηνών και εκείνη αντιμετώπιζε επιλόχεια κατάθλιψη. Για μεγάλο μέρος της ζωής της, η 44χρονη πίστευε ότι η αξία της οριζόταν από το πόσο σέξι ήταν. Έπεσε θύμα βιασμού στα 13 της. Μετά από λίγο υπέγραψε σε πρακτορείο μοντέλων για παιδιά και αργότερα μπήκε στην υποκριτική. Την θυμόμαστε στο American Pie και American Beauty.  

Τζούλια Στάιλς

Η καριέρα της Τζούλια Στάιλς ήταν σε ανοδική πορεία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στο ρόλο της ως έξυπνη, τολμηρή, φεμινίστρια έφηβη στην επιτυχημένη νεανική κωμωδία “10 Things I Hate About You”.Στο απόγειο της υποκριτικής επιτυχίας και δημοτικότητάς της, η Τζούλια Στάιλς έκανε το αδιανόητο: έφυγε. Το 2011, η Τζούλια Στάιλς πρωταγωνίστησε στην 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Showtime ” Dexter. Τον Οκτώβριο του 2017, η ηθοποιός καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, έναν γιο, με τον σύζυγό της, Preston J. Cook. Έκτοτε, απέκτησε και δεύτερο παιδί, τον Arlo, τον Ιανουάριο του 2022

Gotye

Λοιπόν, ζει στη Χαβάη και φαίνεται να έχει μια καταπληκτική ζωή ως ταξιδιωτικός φωτογράφος, εξερευνώντας τον κόσμο και ποστάροντας τα όμορφα στιγμιότυπά του από εξωτικούς προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη, το Μπουτάν και οι Μαλδίβες στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Twitter. Με το όνομα @myspacetom, ο επιχειρηματίας δεν έχει τόσους πολλούς ακόλουθους όσο στις μέρες του στο Myspace.