Αν είσαι Gen Z, ενδέχεται να μην αναγνωρίσει πολλά από τα πρόσωπα που θα δεις παρακάτω. Αλλά, διάολε, στο Bright Side είχαν μια ιδεάρα: να «παντρέψουν» τις γνωστές, αγαπημένες πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ με ηθοποιούς του παλιού, καλού Χόλιγουντ. Της χρυσής, τέλος πάντων, εποχής του.

Κατά καιρούς, διάφοροι σύγχρονοι καλλιτέχνες έχουν προσπαθήσει να δώσουν σάρκα και οστά στις πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ. Άλλοι πάλι έμειναν ευχαριστημένοι απλώς δίνοντάς τους λίγα κιλά παραπάνω και ξανασυστήνοντάς τες σε εμάς λίγο πιο curvy, πιο ζουμερές, πιο γυναίκες της διπλανής πόρτας. Άλλοι θεώρησαν πως το μοναδικό πράγμα που θα είχε νόημα θα ήταν να τις μετατρέψουν σε σύγχρονες τύπισσες. Λίγο Millennilas, λίγο χύμα, λίγο φασέες ινσταγκραμικές.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Bright Side, μάλλον έκανε ένα άτυπο, παράδοξο casting, δίνοντας τον ρόλο της σωστής πριγκίπισσας σε ηθοποιούς που μεγάλωσαν γενιές πριν από εμάς, τις γιαγιάδες, τους παππούδες, τους γονείς μας. Σε ηθοποιούς που έχουν γνωρίσει μια δόξα που ξέφτισε με το πέρασμα των χρόνων, μιας και το να είσαι αναγνωρίσιμος δεν είναι και τόσο δύσκολο στις μέρες μας.

Τέλος πάντων, δες παρακάτω ποια ηθοποιός της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ θα υποδυόταν κάθε μια από τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες της ΝτίσνεΪ.

 Η Rita Hayworth θα ήταν η Ariel

 Η Lana Turner θα ήταν η Aurora

Η Audrey Hepburn θα ήταν η Belle

Η Grace Kelly θα ήταν η Σταχτοπούτα 

Η Gene Tierney θα ήταν η Jasmine

Η Simone Simon θα ήταν η Χιονάτη

Η Elizabeth Taylor θα ήταν η Esmeralda

Η Vivien Leigh θα ήταν η Jane

Η Marilyn Monroe θα ήταν η Tinkerbell

Η Lauren Bacall θα ήταν η Megara

Η Brigitte Bardot θα ήταν η Rapunzel

Η Veronica Lake θα ήταν η Elsa

Και τώρα πάμε στην πλήρη αποδόμηση: Δες ένα εκπληκτικό απόσπασμα συνέντευξης της Ειρήνης Παπά να αποδομεί τα παραμύθια που μάς διάβασαν σαν «μπούσουλες» ζωής.