Οι λάτρεις της μόδας διχάζονται μεταξύ του να επαινούν το ασυνήθιστο σχέδιο και τη δημιουργικότητα της τσάντας και να την επικρίνουν επειδή φαίνεται «γελοία». Τι κακό τους βρήκε αυτούς τους fashionistas. Η τσάντα έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στο μεταθανάτιο ανδρικό σόου φθινοπώρου/χειμώνα 2022 του αείμνηστου Virgil Abloh τον Ιανουάριο. Η τσάντα κονσέρβα μοιάζει με ένα πραγματικό κουτί μπογιάς και διατίθεται σε πολλά χρώματα.

 Είναι αρκετά ευρύχωρο για να χωρέσει δύο τηλέφωνα διαβάζουμε στο επίσημο site του οίκου και γελάμε υστερικά. Αυτό το νέο αξεσουάρ εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της ανδρικής επίδειξης μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, η οποία είναι η τελευταία συλλογή που σχεδιάστηκε κυρίως από τον Abloh. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Louis Vuitton κυκλοφορεί τσάντες με περίεργα σχέδια.

Τσάντα Louis Vuitton Goat Hair Transsiberian Bag: κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012-2013, η τσάντα και είναι καλυμμένη με μακρυμάλλη γούνα κατσίκας. Αυτή η τσάντα Louis Vuitton σας κάνει να φαίνεστε σαν να μεταφέρετε σκύλο Shih-Tzu πωλήθηκε λιανικώς για 4.750 δολάρια. 

H τσάντα Louis Vuitton Airplane:  έχει πράγματι σχήμα σαν πραγματικό αεροπλάνο. Σχεδιασμένη από τον αείμνηστο Virgil Abloh ήταν viral όχι μόνο λόγω του σχεδιασμού αλλά και της τιμής της στα 39.000$.Γιατί;

Louis Vuitton Urban Satchel Bag : Η πιο αμφιλεγόμενη και πιο ακριβή τσάντα του 2008. η αρχική τιμή λιανικής για την τσάντα Louis Vuitton Urban Satchel ήταν 125.000 €. Το πορτοφόλι έμοιαζε πραγματικά σαν κάποιος να πήρε τα σκουπίδια σας και να τα κόλλησε μεταξύ τους—ενώ δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, καθώς το πορτοφόλι κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένα αντικείμενα όπως μπουκάλια νερού, πακέτα τσιγάρων και περιτυλίγματα τσίχλας. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;