Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro, παραγωγής MEGA και αν κάτι έχουμε να πούμε πάνω σε αυτό, είναι πως ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη αφού οι φίλοι μας οι Αμερικανοί αλλά και οι υπόλοιποι συνδρομητές, θα δούνε την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη και θα ανατριχιάσουν μαζί μας με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που κάθε φορά κάνε ό,τι θέλει την ελληνική τηλεόραση, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 (τρομερά σύντομα δηλαδή) και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Εντάξει, μπορεί να μην τα καταφέραμε με το Έτερος Εγώ, τα καταφέραμε όμως με το Maestro.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι». Και εμείς, Χριστόφορε, και εμείς.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν εδώ και καιρό πως η σειρά θα βρισκόταν στη λίστα του Netflix και πλέον, έγινε και επίσημο. Η σειρά, άλλωστε, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, κέρδισε το κοινό, εξασφαλίζοντας κάθε φορά που προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο, μια υψηλή θέση στον πίνακα τηλεθέασης.