Η αλήθεια είναι ότι το γνωρίζαμε εδώ και καιρό, αλλά όσο περνούν οι μέρες, η ιδέα πως ο Μάρκος Σεφερλής θα κάνει το δικό του The Office, εδραιώνεται και στη συνείδηση του κόσμου. Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη η οποία έδωσε γρήγορα τη θέση της στην πραγματικότητα και κάπως έτσι, φτάσουμε στο σήμερα αγαπητοί αναγνώστες του Provocateur που έγινε, ας πούμε, 100% επίσημο.

Με τη λέξη “αποκλειστικό” στο σούπερ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια έβαλε αυτή την αόρατη σφραγίδα της επισημοποίησης. Νιώσαμε κάπως, δεν σας το κρύβουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποιος μπορεί να μπει στα παπούτσια του Ρίκι Τζερβέ με το βιτριολικό βρετανικό του χιούμορ ή στο κοστούμι του ένα και μοναδικού Στιβ Καρέλ

Όμως μάθαμε, κιόλας, ο Μάρκος Σεφερλής που έχει για ταβάνι του τον ουρανό  (τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε από τη διάθεση που δείχνει να διασκευάσει μία από τις καλύτερες sitcom όλων των εποχών), “έχει ήδη ξεκινήσει να βολιδοσκοπεί ηθοποιούς”. Θα λείπει ο Καπετάνιος από το καράβι της ποιότητας που θα φτάσει στις ακτές μας; Δύσκολο θα πούμε εμείς, ίσως τον δούμε και ως Ντουάιτ.

Αν κάτι είναι σίγουρο για την ώρα, είναι πως στο ελληνικό The Office, το γνωστό “That’s what she said” θα αντικατασταθεί από το “αχα, καλό, ε;” σε μία μάχη που ίσως μας κριντζάρει περισσότερο από όσο μπορούμε να αντέξουμε.