Αν ο Κάπταιν Αμέρικα είχε Tinder κάτι μας λέει ότι θα ήταν πάρα πολύ δημοφιλής. Δεν τρελαθήκαμε, είδαμε πώς θα μοιάζει και ναι είναι διασταύρωση του Κρις Έβανς και του Κρις Χέμσγουορθ.  Γιατί κάνουμε αυτή τη συζήτηση; Εξαιτίας του Hidreley Diao που χρησιμοποιεί Photoshop, FaceApp, Gradient και Remini και  κατάφερε να κάνει τα κινούμενα σχέδια να μοιάζουν με ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Εννοείται θα πιστεύαμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα και όχι οι αγαπημένοι μας ήρωες από τα κόμικ. Ο Dião είναι συνεργάτης του Bored Panda και έγραψε πόσο άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε viral με τις δημιουργίες του. 

“Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, με τη βοήθεια του Photoshop και της τεχνητής νοημοσύνης, ζωντάνεψα πολλούς δημοφιλείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Οι πρώτες μου αναρτήσεις έγιναν viral και παρακολούθησα πολλά talk shows όπου παρουσίασα τις δημιουργίες μου σε ένα ευρύ κοινό.  Τον Φεβρουάριο είχα περίπου 8.000 ακόλουθους στο Instagram, σήμερα έχω 305.000. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς από τότε που άρχισα να δημιουργώ αυτές τις εικόνες και να τις μοιράζομαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Bored Panda .

Ο κόσμος με αναγνωρίζει στους δρόμους, ζητάει να βγάλουν φωτογραφίες. Άλλαξε και η επαγγελματική μου ζωή, σήμερα ζω  100% κάνοντας αυτή τη δουλειά. Είμαι  τελειομανής, οπότε μου χρειάζονται περίπου 3 με 4 ώρες, μερικές φορές ακόμη και 3 ημέρες για να ολοκληρώσω πλήρως μια εικόνα”. 

Η Nakoma από το Pocahontas είναι η φασαία που πατάς συνεχώς καρδούλες στο Instagram

Αν ο Κάπταιν Αμέρικα είχε Tinder θα κάναμε swipe right

O Sheriff Woody θα ήταν ο αγαπημένος μας συνάδελφος στο γραφείο

Ο Μπρους Γουίλις με μαλλιά είναι ο Chief Powhatan

Η Βιονική Γυναίκα μοιάζει με την Ελένη Μενεγάκη 

Τώρα εξηγούνται πολλά για τον Δία

Μας έκαψε