Τίποτα δεν μας προκαλεί εντύπωση σε αυτή τη χώρα πλέον και ό,τι και να περάσει από το feed μας, ειδικά μετά τα όσα διαβάζουμε καθημερινά, μας αφήνει απλώς μουδιασμένους. Είναι σαν όλα αυτές οι ειδήσεις να έχουν γίνει μέρος της ζωής μας, σαν να υπάρχει ακόμα χώρος για αυτές ενώ θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο. Αντί να εξοστρακίζονται, όμως, κολλάνε πάνω μας σας βδέλλα.

Ξέρουμε, δεν θα σοκαριστείτε, αλλά είχαμε ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, αυτή τη φορά στου Ζωγράφου την Πέμπτη (3/11). Πρωταγωνιστής αυτής της αηδιαστικής στιγμής ήταν ένας οδηγός ταξί που μεταφράζει και το θράσος πολλών συμπολιτών μας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, μια νεαρή γυναίκα κάλεσε στις 12 το μεσημέρι ταξί μέσω της εφαρμογής διότι ήθελε να μετακινηθεί από τον Άγιο Δημήτριο προς Ζωγράφου. Όταν έφτασε στον τελικό προορισμός της, διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί της το πορτοφόλι της και έτσι πρότεινε στον οδηγό ταξί να περιμένει λίγο ώστε να ανέβει στο διαμέρισμα για να φέρει χρήματα. 

Τότε, εκείνος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της κοπέλας και της πρότεινα να «τα βρούνε αλλιώς», μάλλον γιατί έχει περάσει πολύ ώρα μπροστά στο κινητό του μπερδεύοντας την πραγματικότητα από τα σενάρια των ερωτικών ταινιών. 

«Δεν χρειάζεται να με πληρώσεις» της είπε ξερά, σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας και συνέχισε με ένα «θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά, κάνοντας άλλα πράγματα». Την ίδια στιγμή, μάλιστα, έβαλε το χέρι του στο πόδι της και άρχισε να την χαϊδεύει. Η νεαρή κοπέλα τρόμαξε, άνοιξε τη πόρτα και άρχισε να τρέχει, ξεχνώντας πάνω στον πανικό της την τσάντα της μέσα στο ταξί. Αμέσως, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό.