Για ό,τι διαβάσετε παρακάτω είμαστε κατά 80% σίγουροι. 

Πριν μερικές μέρες, δημοσιεύσαμε ένα θέμα με μια σειρά από tweets-προϊόντα μυθοπλασίας, στα οποία ο Απόστολος Τσιτσιπάς αναφέρεται στον γιο του, Στέφανο. Αφορμή για αυτό το χιουμοριστικό κείμενο στάθηκε εκείνο το εμβληματικό πια “μ@λ@κ@ς είσαι” του Στέφανου (λογικά) προς το σημείο του πατέρα του, το οποίο ακολούθησε και ένα εξίσου μη ψύχραιμο “φύγε”.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά, διαβάζουμε μια ανάρτηση του Απόστολου Τσιτσιπά και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε. Δηλαδή, κάπως πιστεύουμε ότι μας φωτογραφίζει, αλλά όχι και ακριβώς. Θα σας εξηγήσουμε. 

Στην ανάρτησή του ο Απόστολος Τσιτσιπάς κάνει λόγο για “ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ”, τα οποία “προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους” πιάνοντάς τους τέλος πάντων στο στόμα τους και νιώθουν “φθόνο, ζήλια και κακία”. Δεν ταυτιζόμαστε, αλλά για ποιον χτυπά η καμπάνα; 

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Τσιτσιπάς έγραψε:

“Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.
 
“Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία.
 
“Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ”.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ο λόγος που νιώθουμε πως αφορά εμάς η ανάρτηση, είναι γιατί δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας άλλη αντίστοιχη χιουμοριστική -ή μη- προσπάθεια τρολαρίσματος της επεισοδιακής ομολογουμένως σχέσης Στέφανου και Απόστολου Τσιτσιπά. Έπειτα, να αναφέρουμε, έτσι για τα πρακτικά, πως είμαστε σχεδόν πεπεισμένοι ότι δεν έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται για ψεύτικα προφίλ που τους “φθονούν” αλλά για ένα θέμα-προϊόν μυθοπλασίας με στόχο το χιούμορ, από ένα μέσο και όχι από τρελαμένα από μίσος τρολς και bots. Εκτός αν θεωρεί εμάς ανώνυμο προφίλ. ΟΚ, δεν θα το πάρουμε προσωπικά. 

Τέλος, θα θέλαμε να εγγυηθούμε πως δεν ξέρουμε και μάλλον δεν θέλουμε και να μάθουμε τίποτα παραπάνω για τη σχέση του με τον γιό του. Ελπίζουμε να είναι αγαπημένοι και μονιασμένοι. 

Κατά τα άλλα, το ζήσαμε και αυτό. 

Τώρα, αν δεν ξέρεις καν για πια tweets μιλάμε, τσέκαρε εδώ