Αν μετρήσει κανείς τον χρόνο που σπαταλά στο Netflix αναζητώντας μια σειρά, ταινία, ντοκιμαντέρ, ριάλιτι, κάτι σας παρακαλώ, σίγουρα θα πάθει σοκ. Είναι πολλά τα λεπτά, Άρη. Αυτή η σφαλιάρα συνειδητοποίησης ήρθε και με χτύπησε και αποφάσισα να πατάω πλέι στα specials των κωμικών του Netflix. Και μου βγήκε σε καλό.  Είναι τεράστια η δική μου λίστα αλλά για beginners αυτοί οι πέντε κωμικοί αξίζουν μια ώρα και κάτι από τη ζωή σας.  Πώς κατέληξαν όλοι οι κορυφαίοι stand-up κωμικοί στο Netflix; Και με κορυφαίους εννούμε τον Μπο Μπέρναμ και τον Ντέιβ Σαπέλ (αμφιλεγόμενος αλλά ο πιο επιδραστικός της πλατφόρμας). 

https://t.co/STa7blLH53
 
Τζον Μαλέινι: Το Kid Gorgeous στο Radio City
 
 Ο Τζον Μαλέινι θυμάται ιστορίες από την παιδική του ηλικία και το “SNL”, απομυθοποιεί την αξία του κολεγίου και πενθεί για τα χαμένα νιάτα του σε αυτό το κωμικό σόου.  Ο κωμικός -φαινομενικά- είναι ένα τυπικό λευκό παιδί της ανώτερης μεσαίας τάξης από το Σικάγο. Ουσιαστικά,  είναι ο άνθρωπος που θα πει στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εκεί έξω “πριν από δεκατέσσερα χρόνια κάπνισα κοκαΐνη το βράδυ πριν την αποφοίτησή μου από το κολέγιο. Τώρα φοβάμαι να κάνω αντιγριπικό εμβόλιο! Οι άνθρωποι αλλάζουν!” και θα γελάσεις, θα γελάσεις δυνατά. Γιατί αυτός ο κωμικός είναι ο πιο παρατηρητικός 40αρης που κάνει κωμωδία. Και κανείς δεν σατιρίζει τον Λευκό Οίκο καλύτερα.  Επίσης,  κανείς δεν τρολάρει καλύτερα τον εαυτό του για την αποξινώση από τα ναρκωτικά, τα ποτά και όλες τις ουσίες που μάλλον είναι προαπαιτούμενο για να γράφεις στο SNL. 
 

Η Τέιλορ Τόμλινσον είναι μεγάλη για να παρτάρει, μικρή για να νοικοκυρευτεί και τα βάζει με τις επιλογές της. ΦΙΛΗΜΑΣ. Στο δεύτερο special του Netflix μιλά για χωρισμούς, κουρέματα μετά τους χωρισμούς που μετανιώνουμε και ψυχοθεραοπεία για να μην τιμωρούμε τον εαυτό μας που κάναμε λάθη για τα οποία μετανιώνουμε. Επιτέλους, κάποια είπε όλη την αλήθεια για τις αφέλειες. Κανείς δεν κάνει καλύτερα αστεία για την ψυχική υγεία από την ίδια (που πέρασε κατάθλιψη, είχε κρίσεις πανικού και έχει πολλά να πει για την ψυχική υγεία μετά τη διάγνωσή της ως bipolar). 

https://t.co/rXYVwppAyy

Τζακ Γουάιτχολ: Απλώς Αστειεύομαι


Αγγλικό posh χιούμορ. Δεν είναι για όλους. Ξεκαρδιστικές ιστορίες για ευτυχισμένα αλλά ανυπόφορα ζευγάρια, τη ζωή στα ξενοδοχεία, την ανθρώπινη βλακεία και τον πολυταξιδεμένο πατέρα του. Οποιοσδήποτε λευκός άντρας που δεν έχει υποφέρει καθόλου στη ζωή, θα ταυτιστεί. Κανείς δεν κάνει καλύτερα αστεία για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Κανείς δεν γελά με τις ανασφάλειες του τόσο πολύ όσο ο Τζακ. Αν έχετε θέματα με το γάλα αμυγδάλου και αυτούς που το ζητάνε στον καφέ τους, δείτε το.

Νικ Κρολ: Μικρό Μεγάλο Αγόρι

https://t.co/6fIIlTVzkA

Ο Νικ Κρολ μιλάει για το πώς έγινε κωμικός, τον πρώτο του έρωτα, την παράξενη εμπειρία του με την ύπνωση και τη φωνή ενός διάσημου που τον κράζει μέσα στο κεφάλι του. Κανείς δεν κάνει αστεία για την ύπνωση και την διακοπή του καπνίσματος. Θα σας αρέσει αν περνάτε κρίση μέσης ηλικίας. Και είστε άντρες με αυτοπεποίθηση, ψεύτικη. Και φέρεστε άσχημα στη μαμά σας.