Βαρεθήκατε να βλέπετε άσχημες ζωγραφιές ή παρακινήσεις όπως “θέλω πλύσιμο” στο σκονισμένο σας αυτοκίνητο; Είστε από τα άτομα που περιμένουν να βρέξει ώστε να δείτε το πραγματικό χρώμα του οχήματός σας; Βρέχει λάσπη από Σαχάρα μεριά και πραγματικά δεν σας καίγεται καρφί; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, σας έχουμε εξαιρετικά νέα αφού, με μία και μόνο βόλτα και χωρίς καμία χρέωση, πλένουν αυτοκίνητα στον Κηφισό. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε στη δουλειά σας.

Αυτή την ώρα στον Κηφισό επικρατεί ένα κυκλοφοριακό χάος έπειτα από το σπάσιμο ενός αγωγού νερού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα φορτηγό-γερανός παραβίασε το επιτρεπόμενο ύψος οχήματος διεύλεσης γιατί θεώρησε ότι ο κόσμος του ανήκει. Έκανε λάθος. Ό αγωγός, ο οποίος είναι κεντρικός της ΕΥΔΑΠ, έσπασε στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια εικόνα που μεταφράζει στον απόλυτο βαθμό τη χώρα μας. Δεν μπορούμε να γράψουμε τις λέξεις, μπορούμε όμως να την αναφέρουμε μέσω του χθεσινού κειμένου.

https://twitter.com/hashtag/planetwebradiogr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο σωλήνας υδροδότησης που έσπασε και ο οποίος περνά από τη Γέφυρα Βρυούλων στο ύψος η Νέα Φιλαδέλφεια, όπως είναι λογικό, έχει καθηλώσει τους οδηγούς που παρά τις κόρνες τους, δεν βλέπουν να βελτιώνεται η κατάσταση. Πολύ λογικό να πατάς την κόρνα σου παρατεταμένα, μετακινείς και βουνά, όλοι το ξέρουν αυτό.

Τη στιγμή που μιλάμε, ή καλύτερα μας διαβάζετε, η κίνηση στην περιοχή είναι άκρως αυξημένη, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος του Περιστερίου. Τα οχήματα κινούνται προς το ρεύμα ανόδου στο ύψος της Φιλαδέλφειας, ενώ το νερό εκτοξεύεται από τον αγωγό. Αν δείτε τίποτα τουρίστες μέσα σε γόνδολες, μην σας κάνει εντύπωση. Μπορεί να τους είπαμε ότι κάτι τέτοιο γίνεται καθημερινά για ψυχαγωγικούς σκοπούς και να αρπάξουμε κάνα φράγκο.

https://twitter.com/hashtag/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw