Στο 2022 ζούμε παιδιά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο αντιδράτε με αυτό τον τρόπο. Το ίδιο είχατε κάνει και με τη γυναίκα που παντρεύτηκε μια πάνινη κούκλα και όχι μόνο παντρεύτηκε αλλά έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κουκλάκι. 

Πριν προχωρήσουμε στο νέο γάμο που ανακαλύψαμε από τη όχι και τόσο μακρινή Αγγλία, ας θυμηθούμε ξανά την αγαπημένη μας Μεϊριβόνε Ρότσα Μοράες και τον άντρα της, Μαρσέλο. Όχι, δεν είναι αριστερό μπακ που λόγω ηλικίας και φυσικής κατάστασης αγωνίζεται στο κέντρο.

Πάμε τώρα στη βροχερή Αγγλία και τη νέα μας φίλη, την Μπροκάρντ. Η Μπροκάρντ είναι τραγουδίστρια, είναι 38 χρονών  ενώθηκε με τον «εκλεκτό» της καρδιάς της, τον Εντουάρντο. Ο Εντουάρντο είναι ένα φάντασμα βικτωριανού στρατιώτη. Ναι, τι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Η Μπροκάρντ, μάλιστα, εμφανίστηκε σε εκπομπή του ITV για να μοιραστεί τις λεπτομέρειες του νορμάλ γάμου της φορώντας ένα μαύρο νυφικό. Είναι γκοθού. Σύμφωνα με τα όσα είπε, γνώρισε τον «σύζυγό» της ένα βράδυ που έβρεχε (αχ, τι ρομαντικό!), καθώς προσπαθούσε να κοιμηθεί μετά από τσακωμό που είχε με τον σύντροφό της. Αυτός ήταν αληθινός άνθρωπος, το ξεκαθαρίζουμε. Όχι ότι ο Εντουάρντο δεν… Ας το αφήσουμε.

Πάντως, όπως αποκάλυψε, αντιμετώπισε μερικές δυσκολίες. Δεν έβρισκε εκκλησία, κάτι που απασχολεί όλες τις νύφες. Όχι κυρίες και κύριοι, δεν ήταν εύκολη υπόθεση και για την ίδια καθώς οι ιερείς φαίνεται πως δεν ήθελαν να τους ενώσουν με τα δεσμά του γάμου. Σκεφτείτε τώρα για πόσες ώρες να ρίχνουν και να σηκώνουν τη βέρα από το πάτωμα.  

Η 38χρονη σημείωσε ότι αρκετές εκκλησίες την έδιωξαν και μάλιστα, της είπαν να της κάνουν εξορκισμό. Εξορκισμό είπατε; Δείτε εδώ ποιες ταινίες τρόμου πλέον μας κάνουν και γελάμε.

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα θέμα με την θρησκεία και την μετά θάνατο ζωή. Δεν την πιστεύουν όλοι οι ιερείς», είπε η Μπροκάρντ στην εκπομπή, σημειώνονται πως δεν πίστευε στα φαντάσματα πριν έρθει στη ζωή της ο σύζυγός της. «Ήταν πραγματικά έντονη η συνάντησή μας και ήταν ένα γεγονός τόσο έντονο που με στιγμάτισε», πρόσθεσε. Μπορεί να μην έχουν σωματική επαφή αλλά η ίδια λέει ότι τον αισθάνεται πάντα δίπλα της.