Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια. Και η κουζίνα μας το ίδιο. Τι γίνεται, όμως, όταν ένας κύριος μεγάλης ηλικίας συνδυάζει αυτά τα δύο; Τότε έχουμε το γνωστό σε όλους, @ρχ!δι! καπαμά, ένα πιάτο το οποίο θα έχει την τιμητική του φέτος τον χειμώνα. Εκτός και αν είστε μεγάλοι θαυμαστές της κυβέρνησης και δεν βρίσκετε τίποτα τίποτα κακό στην καθημερινότητάς σας. Ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε;

Επίσης, ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε και το καλάθι του νοικοκυριού, αυτή την εξαιρετική ιδέα που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και θα δώσει μερικές ανάσες στην ήδη ταλαιπωρημένη μας τσέπη; Όχι, δεν είμαστε σε θέση και θα ήταν άδικο. Ας αφήσουμε τους πολίτες να μιλήσουν, να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους μετά τα πρώτα τους ψώνια. 

Πάμε λοιπόν:

https://t.co/NpP0oizV6R

Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε. Πάμε τώρα να πούμε τι ακριβώς έγινε αν και μετά το βίντεο, ίσως να μοιάζει κάπως περιττό. Από σήμερα (2/11) ξεκινά να εφαρμόζεται το «καλάθι του νοικοκυριού», με το καταναλωτές να περιμένουν πώς και πώς τις προσφορές των σούπερ μάρκετ.

Οπότε, τι καλύτερο από το να στήσουν κάμερες οι δημοσιογράφοι όπως κάνουν το καλοκαίρι στον Πειραιά; Τίποτα. Έτσι, ο ΑΝΤ1 βρέθηκε νωρίς έξω από σούπερ μάρκετ προκειμένου να μιλήσει με τους καταναλωτές για τις νέες τιμές. Και καλά έκανε αφού μας χάρισε αυτό το διαμαντάκι.

Η απάντηση του ψύχραιμου παππούλη προκάλεσε γέλια στο στούντιο της εκπομπής με την Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει: «Καλά πήγε αυτό…» και τον Γιώργο Παπαδάκη να πιάνει το κεφάλι του.