“Προσλαμβάνω μη ηλίθιους”. Αυτό θεώρησε πως ήταν καλή ιδέα να γράψει σε πινακίδα ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ζώων, μέσα από την οποία σκοπό έχει να βρει νέους υπαλλήλους. 

Οι κάτοικοι στην Πασαντίνα του Τέξας εξοργίστηκαν με έναν ιδιοκτήτη πανσιών ζώων, ο οποίος με την πινακίδα που έστησε στην ιδιοκτησία του, ψάχνοντας υπαλλήλους, ουσιαστικά αποκάλεσε όλους τους προηγούμενους υπαλλήλους του “ηλίθιους”. Ναι, δεν υπάρχει άλλη μετάφραση σε όλο αυτό. Ο ίδιος ο Γουόλτερ Πάρσονς δήλωσε πως εκνευρίστηκε από ορισμένους υπαλλήλους που έχει απασχολήσει στο παρελθόν. «Προσπαθούμε να ξεσκαρτάρουμε όσους έρχονται. Προσλάβαμε έναν την περασμένη εβδομάδα που έμεινε τρεις ημέρες», δήλωσε στο KHOU 11.

Ναι. “Ξεσκαρτάρουμε”. 

Όπως καταλαβαίνετε, η ταμπέλα λειτούργησε, μιας και έχει δει αρκετούς υποψηφίους, ώστε να έχει τη δυνατότητα να “ξεσκαρτάρει” κιόλας. Παρόλα αυτά, οι ντόπιοι εξοργίστηκαν με την πινακίδα. “Τι λέει, ουσιαστικά, στους προηγούμενους υπαλλήλους; ‘Α πιστεύουμε ότι είστε ηλίθιοι, για αυτό προσπαθούμε να προσλάβουμε κάποιον που θεωρούμε ότι είναι πιο έξυπνος από εσάς;”, δήλωσε κάτοικος της περιοχής σχετικά. “Το γεγονός ότι αισθάνθηκαν τόσο άνετα ώστε να βάλουν κάτι τέτοιο, είναι αηδιαστικό, κακόγουστο και αντιεπαγγελματικό”, πρόσθεσε. 

Στο μεταξύ, ο Πάρσονς δεν νιώθει τίποτα για όλη αυτή την οργή. Λέει πως μέσα σε 24 ώρες από την ανάρτηση της πινακίδας, βρήκε τρεις υποψήφιους. Μιλώντας για την προηγούμενη υπάλληλό του, είπε πως έδειχνε να βαριέται και έδινε μεγαλύτερη προσοχή στο κινητόβτης παρά στα κατοικίδια ζώα που πληρωνόταν για να φροντίζει. Της έλεγα επανειλημμένα, ‘αφήστε το κινητό σας, έχετε σκυλιά να προσέχετε’. ‘Βάλτε το κινητό στην άκρη και πηγαίνετε πάλι εξω. Είκοσι λεπτά αργότερα ήταν πάλι στο κινητό της”, περιέγραψε. Καθόλου τοξικό micromanaging. 

Δηλώνει πως πιστεύει ότι το ζητούμενο σε μια επιχείρηση είναι πάντα η εύρεση όσο δυνατόν καλύτερου υπαλλήλου. “Περάστε από εδώ και κάντε μια βόλτα για να δείτε πόσες ευθύνες έχουμε. Θα βάζατε το παιδί σας κάπου που δεν θα είχε έξυπνους ανθρώπους;”, δήλωσε, ενώ είπε πως σκοπεύει να την κατεβάσει σύντομα την πινακίδα, μιας και έχει ήδη πετύχει τον στόχο του να βρει πιο ποιοτικούς υπαλλήλους. Ξέρετε, τώρα θα τους… ξεσκαρτάρει.