Όρεξη να έχετε και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αυτό θα σκέφτηκε ένας οδηγός λεωφορείου στη Ρόδο που, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, σήκωσε χειρόφρενο και άρχισε να χορεύει στη στάση, με τους επίδοξους επιβάτες να μην χάνουν την ευκαιρία να τον βιντεοσκοπήσουν. Άλλωστε, όπως ήδη γνωρίζετε, αν δεν έχετε αποδεικτικό στοιχείο στο κινητό σας, είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Το χορευτικό αυτό βιντεάκι έγινε σύντομα viral στα social media γιατί ήταν δίκαιο. Ποιος ξέρει τι ντέρτια είχε ο οδηγός εκείνη τη στιγμή, ποιος ξέρει πόσο μεγάλη ήταν η ανάγκη του να ξεπιαστεί, να στείλει φιλάκια και να παίξει με το κοινό του χορεύοντας παιχνιδιάρικα. 

Ίσως ο οδηγός της καρδιάς μας είναι φαν του Λευτέρη Πανταζή ή ακόμα και του Λέοναρντ Κοέν (γιατί όχι;) ο οποίος, σε μία από τις σοφίες/συμβουλές του, είχε πει πως “όταν τα πράγματα δεν είναι καλά, σήκωσε το ποτήρι σου και άρχισε να χορεύεις”. Ε, ο φίλος μας σήκωσε χειρόφρενο αντί για ποτήρι.

Σύμφωνα με τις χορευτικές του κινήσεις, πάντως, θα πούμε με βεβαιότητα ότι είναι φαν του ΛεΠα αλλά με τη φιλοσοφία του Καναδού τροβαδούρου.Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ναι, αν μας λέγατε “με ανώμαλους δεν μιλάω”, θα το δεχόμασταν. Μπράβο του πάντως, δεν έχουν πολλοί τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο.