Χάος κυρίες και κύριοι στο κέντρο Λάρισας, τουλάχιστον αυτό διαβάζουμε από τα έγκυρα Μέσα της περιοχής, αφού μία οδηγός προκάλεσε μια μίνι σύγχυση στους συμπολίτες με τον τρόπο που παράτησε πάρκαρε το αυτοκίνητό της για να πάει κομμωτήριο. Κανείς δεν σέβεται το ραντεβού για κομμωτήριο πια, αν είναι δυνατόν!

Η φρεσκοκουρεμένη ή φρεσκοβαμμένη πλέον οδηγός εγκατέλειψε το αμάξι της στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τη διέλευση οχημάτων και, δεν το περιμέναμε αυτό (μάλλον ούτε εκείνη), να προκαλέσει μποτιλιάρισμα σε ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου. Στην Πάτρα είχαμε πρόσφατα ένα ακόμα επικό παρκάρισμα, αλλά αυτό στη Λάρισα το ξεπέρασε. Ας δώσουμε ένα βραβείο, κρίμα είναι.

Οι police officers της περιοχής έφτασαν στο σημείο, αλλά όπως μεταδίδει το onlarissa.gr δεν «πήραν πινακίδες» καθώς για τη συγκεκριμένη παράβαση, δεν προβλέπεται. Ούτε για ένα κούρεμα δεν μπορούμε πια. Έτσι, η οδηγός που αποχώρησε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων από τους δεκάδες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, πήρε μόνο μία κλήση των 40 ευρώ για να θυμάται αυτή την υπέροχη μέρα. 

«Ακόμη κι αν σχηματίζαμε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, σε λιγότερο από μία ώρα στην Τροχαία θα είχε αθωωθεί» δήλωσε αστυνομικός. Άλλη μία σοβαρή είδηση.