Θυμάστε πριν λίγο καιρό που, ένα υπέροχο, λαμπρό πρωινό όπως αυτό, μιλούσαν όλοι για μια αγγελία και δεν γνωρίζατε γιατί, μέχρι που τελικά μάθατε και αναρωτήθηκατε “πού είχε χαθεί αυτός, ρε;”. Ωραία, τώρα που συνεννοηθήκαμε, ας κάνουμε μια γρήγορη αναδρομή σε αυτή τη μέρα και ας περάσουμε στην ουσία του κειμένου που διαβάζετε.

Με μία ανάσα, ετοιμαστείτε: Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος δημοσίευσε μία αγγελία στη σελίδα του στο Facebook και μέσω αυτής ζητούσε από σπουδαστές και ηθοποιούς ηλικίας 25-70 ετών να στείλουν τα βιογραφικά τους για γυρίσματα που πραγματοποιούσε, προκειμένου να συμμετέχουν στο νέο του καλλιτεχνικό project. Στην αγγελία δεν είδαμε ποτέ τη λέξη “αμοιβή” για τους ηθοποιούς. Βέβαια, το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος ότι δεν παίζει μία και πως όσοι συμμετέχουν στα γυρίσματα δεν θα πληρωθούν, αλλά «η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

Πάμε τώρα στις φωτογραφίες που ανέβασε γιατί ναι, είχε Χάλογουιν και στο χωριό του ρε βλάχοι. Έχει κάνει και μια Αμερική, μην το ξεχνάτε. Εσείς τι έχετε κάνει; Μια βραδιά στο Μπάτμαν; Ανατριχιάσαμε. Τέλος πάντων. 

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ντύθηκε Χιονάτη για ένα πάρτι. Φόρεσε μάλιστα την κλασική στολή της ηρωίδας της Disney, το γνωστό φόρεμα σε κόκκινους, κίτρινους και μπλε τόνους και πρόσθεσε την ανάλογη περούκα με τα καστανά μαλλιά, ενώ ζωγράφισε κόκκινες καρδιές στον λαιμό του. «Έτσι, γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας μια Χιονάτη, ρε παιδί μου» έγραψε στα social media και ξεκαθάρισε ότι είναι μια Χιονάτη από το σύμπαν του Ταραντίνο.

Ποτέ. Κανείς. 

Κάτω από τη στολή έκρυβε ένα όπλο. Σε βίντεο θέλησε να μας δείξει πώς αντέδρασε η δική το Χιονάτη όταν της επιτέθηκε στον δρόμο ένας παρανοϊκός εγκληματίας. Αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό, θα σταθούμε στο γεγονός ότι δεν ζήτησε από κανέναν να κάνει τον νάνο χωρίς πληρωμή. Να τα λέμε και τα καλά.