Ο Unmesh Dinda από την Ινδία είναι καθηγητής photoshop και ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς καναλιού στο YouTube που ονομάζεται PiXimperfect .Ο άντρας κατάφερε να πείσει τους συγγενείς του ότι έχει κοπέλα αλλά στην πραγματικότητα είναι AI. Ητεχνητή νοημοσύνη (AI) είναι πλέον αρκετά εξελιγμένη που μπορεί να κάνει τους ψεύτικους ανθρώπους να φαίνονται αληθινοί. Εδώ οι περισσότεροι έχουν πιστέψει ότι μοιάζουν όπως οι φωτογραφίες τους με τα φίλτρα. ο YouTuber Unmesh Dinda του PiXimperfect που έχει χρησιμοποιήσει την επεξεργασία φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει την κοπέλα του που πραγματικά δεν υπάρχει. 

«Αν οι συγγενείς σας ανησυχούν περισσότερο για τον γάμο σας από εσάς, πρέπει να τους στείλετε μια φωτογραφία όπως αυτή. Αυτό θα τους κάνει να αναρωτιούνται για λίγο»  είπε στο βίντεό του .Κατά τη διάρκεια του οκτάλεπτου βίντεο, ο Ντίντα μας δείχνει πώς χρησιμοποίησε το Dall-E και άλλα εργαλεία για να δημιουργήσει μια τόσο πειστική selfie για ζευγάρι. Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση διαφορετικών επιλογών στο Dall-E και στη συνέχεια τη χρήση ενός άλλου εργαλείου AI που ονομάζεται GFPGAN για να διορθώσετε τυχόν δυσμορφίες στα πρόσωπα που δημιουργούνται. Το αποτέλεσμα τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικά.

Είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς με την πρώτη ματιά ότι η σύντροφός του Ντίντα δεν είναι αληθινή και οι άνθρωποι στη ζωή του πίστευαν πραγματικά ότι είχε κάνει σχέση. «Πάρα πολλοί φίλοι μου σοκαρίστηκαν καθώς περίμεναν μια ανακοίνωση γάμου», εξηγεί ο Ντίντα, «και κάναμε φάρσα με πολλούς φίλους και συγγενείς. Ένας φίλος ήταν ακόμη και στα πρόθυρα να κλείσει πτήση για να παρευρεθεί στον γάμο μου».Στο ίδιο βίντεο , ο Ντίντα έδειξε επίσης τρόπους αφαίρεσης ανθρώπων από εικόνες χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτό σε περίπτωση που χωρίσετε είναι ωραίο tip.