Είδαμε το τρέιλερ των 45 δευτερολέπτων και η καρδιά μας πετάρισε. Βγάλαμε ημερολόγια 2023 κι αρχίσαμε να μετράμε τις ημέρες. Γιατί θα γίνει χαμούλης στο Succession.  Τα αδέρφια Kendall, Roman και Shiv συνεργάζονται για να δείξουν στον πατέρα τους, Logan, ότι πρέπει να είναι περήφανος για τα μαθήματα ζωής που τους έδωσε. Θα κάνουν σαιξπηρικό πραξικόπημα. Ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδερφός τους Connor τους αποκαλεί στοργικά “συμμαχία επαναστατών”. Εκτός από τη ρήξη τους, ο σύζυγος της Shiv, Tom, προσπαθεί να τα βρει με τη γυναίκα του αφού την πρόδωσε κρυφά την προηγούμενη σεζόν. Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση Waystar Royco κλονίζεται από τον Lukas Matsson καθώς πλησιάζει η συμφωνία του για την απόκτηση του ομίλου. Ακολουθεί ένας αγώνας εξουσίας καθώς η οικογένεια σταθμίζει ένα μέλλον όπου το πολιτιστικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σοβαρά.

Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που η επιτυχημένη σειρά του HBO ολοκλήρωσε την 3η σεζόν τον Δεκέμβριο. Στις 27 Ιουνίου, το HBO ανακοίνωσε ότι η παραγωγή για την 4η σεζόν του Succession ξεκίνησε επίσημα τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη. Το HBO επιβεβαίωσε ότι η νέα σεζόν θα έχει 10 επεισόδια. Δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σεζόν 4 του Succession , αλλά το τρέιλερ των 45 δευτερολέπτων αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2023. 

https://twitter.com/hashtag/Emmys2022?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το teaser προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του φινάλε  της 1ης σεζόν “House of the Dragon“Στο νέο teaser, ο πατριάρχης χαρακτήρας του Μπράιαν Κοξ , Λόγκαν Ρόι, εκφράζει την περιφρόνηση για το συνεχιζόμενο δράμα που περικλείει την ισχυρή οικογένειά του. «Ό,τι προσπαθώ να κάνω, οι άνθρωποι στρέφονται εναντίον μου», λέει. “Είμαι τιτάνας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πυγμαίοι”. Γελάσαμε. Είμαστε τέτοιοι άνθρωποι.