Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχετε τις αδυναμίες σας και πως, κάποια άτομα, έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο Σωτήρης Τσαφούλιας ο δημιουργός της σειράς που, αποδεδειγμένα πια, έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα στενά ελληνικά όρια. Στο Έτερος Εγώ αναφερόμαστε το οποίο, σε λίγο καιρό από τώρα θα μας πάρει από το χέρι και θα μας οδηγήσει στον τρίτο κύκλο του με τον τίτλο Νέμεσις.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο, κράτησαν περίπου δύο μήνες και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Άλλωστε, δεν γινόταν διαφορετικά όταν στο καστ βρίσκουμε τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Πέτρο Λαγούτη, Κόρα Καρβούνη, Μαριάννα Τουμασάτου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρη Καπετανάκο. 

Νομοτελειακά, λοιπόν, φτάνουμε στην κρίσιμη ερώτηση: πότε επιτέλους θα δούμε την τρίτη σεζόν του Έτερος Εγώ; Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει το 2023 από την Cosmote TV. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα σχέδια του Netflix για παγκόσμια προβολή έπεσαν στο κενό και η συμφωνία με την Cosmote δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. 

Πρέπει να περιμένουμε όλοι να έρθει με το καλό το 2023 για να δούμε το Νέμεσις; Όχι. Θα σας εξηγήσουμε. Στις αρχές του Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 3-13 Νοεμβρίου έχουμε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Στις 10 Νοεμβρίου, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ, “η βραδιά θα κορυφωθεί με την ειδική προβολή της COSMOTE TV, στην οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε αβάν πρεμιέρ το πρώτο επεισόδιο από την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης ελληνικής σειράς Έτερος Εγώ, στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη, στις 22.00”.

Ορίστε, στο πιάτο σας το δώσαμε.