Όλα λειτουργούν στην εντέλεια σε αυτή τη χώρα, άλλωστε δεν έχουμε τυχαία τον τίτλο του επιτελικού κράτους. Οι εποχές που οι Έλληνες πήγαιναν στη δουλειά τους, είχαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους ένα κάδρο του Ανδρέα Παπανδρέου και άπλωναν τα πόδια στο γραφείο όσο η στάχτη του τσιγάρου έπεφτε στο πουκάμισό τους, ανήκει -ευτυχώς- στο παρελθόν. Όλες οι υπηρεσίες έχουν εκσυγχρονιστεί, “πατούν” σε ξένα πρότυπα.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα για να δικαιολογήσουμε την παραπάνω εισαγωγή, είναι τα όσα είδαν τα ματάκια μας σήμερα το πρωί. Κυρίες και κύριοι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχετε ενημερωθεί από τα πολλά και έγκριτα Μέσα της χώρας μας για μία υπόθεση στην Κρήτη. Αν όχι, θα σας ενημερώσουμε εμείς. Ορίστε, ετοιμάσαμε και καφέ. Καθίστε.

Μια γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της. Στην Κρήτη. Είναι 38 χρονών και μέχρι χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Αυτά πρέπει να γνωρίζετε για να περάσουμε στο λόγο που γράφτηκε αυτό το κείμενο. Η “φάση” που λέτε και εσείς που πάτε στα Εξάρχεια για να βγάλετε τα εσώψυχά σας στα νέα μπαρ που έχουν ανοίξει, είναι κάπως άρρωστη. Γενικά, η ιστορία μπάζει από παντού.

Η 38χρονη, λοιπόν, βρέθηκε σήμερα στον ανακριτή μόνο που, γιατί Ελλάδα είσαι, η άφιξή της έμοιαζε με κακό ανέκδοτο. Προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις, η 38χρονη θα έμπαινε στο κτίριο από την πίσω πόρτα, η οποία όμως, ήταν κλειστή. Οι αστυνομικοί που την συνόδευαν, όπως θα δείτε και στο video, χτυπούσαν την πόρτα αλλά μιλάμε για ύπνο βαθύ.

Ευτυχώς, πάνω που θα πήγαιναν από την μπροστινή πόρτα, κάποιος ξύπνησε και άνοιξε.