Από τις πιο γραφικές στιγμές που βιώνουμε στην εποχή του ίντερνετ, είναι όταν γράφουμε ότι “έπεσε” λόγω κάποιας ανάρτησης ή είδησης. Κάποιες φορές, όμως, όντως συμβαίνει αυτό. Για παράδειγμα, όταν διαβάζεις κάτι για τον Τζόνι Ντεπ που δεν έχει να κάνει με την Άμπερ Χερντ και τις δικαστικές τους διαμάχες αλλά για το alter ego του, τον Τζακ Σπάροου, τότε ναι, μπορεί να πέσουν στο κενό  ακόμα και οι οπτικές ίνες. 

O Τζόνι Ντεπ, λοιπόν, επέστρεψε έστω και για λίγα λεπτά στον θρυλικό ρόλο του και υποδύθηκε τον Τζακ Σπάροου. Ακολουθούν τα πώς και τα γιατί: Ο ηθοποιός έκανε έκπληξη σε μια θαυμάστριά του και μπήκε ξανά στο πετσί του αγαπημένου ήρωα από τους «Πειρατές της Καραϊβικής», για καλό σκοπό. Και μπράβο του.

Το βίντεο αναρτήθηκε πρώτα στο TikTok, και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε viral, με τη θαυμάστριά του, Κρίστιν Κέλι, να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τον Τζόνι τον Ντεπ, οπότε την καταλαβαίνουμε. Ο ηθοποιός, μάλιστα, γονάτισε μπροστά στο αναπηρικό αμαξίδιό της και χάρισε στη γυναίκα μία αξέχαστη στιγμή. 

Στο καλύτερο σημείο του βίντεο, ο ηθοποιός φάνηκε να υιοθετεί την προφορά του Τζάκ Σπάροου και ξεκίνησε να μιλάει για το αγαπημένο του ρούμι. Ό,τι πρέπει για after work drinks.

Μάλιστα, οι θαυμαστές με τα σχόλιά τους έδειξαν να αποθεώνουν την ευκολία, με την οποία ο Ντεπ μεταμορφώθηκε στον προσφιλή κινηματογραφικό ήρωα. Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που σχολίασαν αρνητικά το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ άλλοι αμφέβαλλαν ότι πρόκειται για τον Τζόνι Ντεπ, εξαιτίας της θεαματικής αλλαγής της εμφάνισής του. Υπερβολικοί.

Πονάτε, θα πούμε εμείς.

@myjohnnydepp_1 I just had to share this. It brought tears to my eyes. I know this made Christine’s day! Johnny is the most loving, caring man.❤️ @johnnydepp #johnnydepp #johnnydeppforever #kind #loving #humble #deppheard #neverfeartruth ♬ original sound – TammyDepp -I’m NOT Johnny Depp