Η μόδα είναι για τους τολμηρούς. Ακόμη κι αν τα ρούχα σας μοιάζουν με αποκριάτικες στολές, έχετε κάθε δικαίωμα να τα φοράτε. Ακόμη κι αν τα κατάξανθα σας φρύδια ανήκουν σε μέλη της οικογένειας Ταργκάριεν. Αλλά, μερικές τάσεις μοιάζουν να τις επέβαλαν εξωγήινοι. Ναι, τα πλατινέ φρύδια. Η ομορφιά δεν είναι πάντα η τελειότητα. Σίγουρα αυτές οι πέντε τάσεις της μόδας δεν έχουν σχέση με την τελειότητα.

Οξυζενέ στα φρύδια

Δυστοπία και στην ομορφιά. Σταρ Τρεκ: Η επόμενη γενιά. Τα πανκιά των 90s ξαναγύρισαν.

Χαμηλοκάβαλα τζιν

Από τις πιο τραυματικές εμπειρίες των 00s. Μια τάση μόνο για αδύνατες. Δεν ξέρουμε γιατί επέστρεψε και τι θέλει από τη ζωή μας. Φταίνε τα παιδιά της Gen Z που δεν έζησαν την εποχή της Πάρις Χίλτον.

Cutout παντού

Βγαίνεις για ένα ποτό και φοβάσαι μην βγουν σε κοινή θέα πράγματα που δεν βλέπουν το φως του ήλιου. Είναι παντού. Από τις βιτρίνες της Ερμού μέχρι εκείνες της Βουκουρεστίου. Γιατί; Δεν περίσσευε ύφασμα τώρα με την ενεργειακή κρίση;

Σαμπό με κάλτσα

Αν έχετε TikTok σίγουρα έχετε δει τα Boston Birkenstockκαι μπήκατε στον πειρασμό να ψάξετε πόσο κάνουν (170€). Παλιά τα φορούσαν οι νοσοκόμες στα επείγοντα και οι γιατροί. Σήμερα, οι ινφλουέ που δεν κάνουν δουλειά με ορθοστασία (αν εξαιρέσεις τις φωτογραφίσεις).

Τα G strings

Βρε καλώς το 1997. Βλέπουμε παντού δερματίνη και κορδονάκια. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο κύκλος των τάσεων της μόδας δεν τελειώνει ποτέ, και με την pop κουλτούρα να πουλά νοσταλγία, η επιστροφή στα κορδονάκια που φαίνονται από τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια δεν είναι καθόλου απροσδόκητη. Ήταν τρομερά προβλέψιμο.