Η προβολή του “Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, χώρισε το κοινό σε κατηγορίες: σε εκείνους που το λάτρεψαν, σε εκείνους που το βαρέθηκαν σε δυο πρώτα επεισόδια (με όλο το σεβασμό, είναι κάπως μάταιο να παρακολουθεί κανείς σε τόσο αργό τέμπο μια ιστορία γνωστή και χιλιοδιαβασμένη) και σε εκείνους που είτε το λάτρεψαν είτε όχι, βρήκαν λάθος τη ρομαντικοποίηση της ζωής ενός κανίβαλου. Ας μείνουμε λίγο στους πρώτους, που μάλλον με ήπια «συμπτώματα» υβριστοφιλίας (παρά λίγο) πέταξαν εσώρουχα στο σπίτι του πατέρα του Τζέφρι Ντάμερ, Λάιονελ. 

Το φαν κλαμπ του serial killer φαίνεται να έχει μεγαλώσει και οργανωθεί, με ένθερμους θαυμαστές του να έχουν κατακλύσει το σπίτι του πατέρα του Νταμερ, στο Οχάιο. Μια θαυμάστρια, έβγαλε το εσώρουχό της και το πέταξε στην αυλή, όπως περιέγραψε ο φύλακας του σπιτιού του 86χρονου πλέον Λάιονελ Ντάμερ. «Χρειάστηκε να βγω εκεί έξω με μια λαβίδα για να πιάσω το εσώρουχο της γυναίκες», ανέφερε ο φύλακας. «Η γυναίκα ήταν περίπου 20 ετών και φώναζε ‘Σ’αγαπώ Λάιονελ’». 

Προσπαθούμε να μην έρχονται τέτοιοι άνθρωποι εδώ, για αυτό και έχω βάλει ταμπέλες για καταπάτηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας», εξήγησε ο φύλακας, Τζεμπ. «Ο Λάιονελ είναι 86 ετών και έρχεται αυτή η 20χρονη γυναίκα, που του πετάει τα εσώρουχά της». 

Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς όλους, πάντως η σειρά του Ράιαν Μέρφι ξεπέρασε ακόμα και το «Μπρίτζερτον» ως το δεύτερο πιο δημοφιλές αγγλόφωνο σόου του Netflix. Όλων των εποχών. Στη σειρά, σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει παντελώς, αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες των δολοφονιών του Ντάμερ, μεταξύ 1978 και 1991. Λεπτομέρειες που στο μεταξύ αν έχεις καταναλώσει ό,τι true crime podcast υπάρχει εκεί έξω, γνωρίζεις απ’έξω. 

Παρά τα αποτρόπαια εγκλήματα του Ντάμερ, ο οποίος συνήθιζε να τρώει μέρη των πτωμάτων των θυμάτων του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ασελγούσε πάνω τους, πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν απολύτως ΟΚ το να συρρέουν στο σπίτι του πατέρα του κάθε φορά που νέα πτυχή της ιστορίας γίνεται γνωστή. «Οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ντάμερ εκτοξεύεται», είπε ο φύλακας, σύμφωνα με το NewYorkPost. «Φαίνεται ότι κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία ή μια σειρά στο προσκήνιο, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν πολλά τρελά με τους θαυμαστές του».

Μέσα σε όλα, ο φύλακας του σπιτιού μίλησε και για την αναστάτωση του προκάλεσε στον Λάιονελ Ντάμερ η προβολή της ταινίας για τον γιο του, μιας και δεν του είχε ζητηθεί άδεια για να μεταδώσει  ηχογραφήσεις του Ντάμερ στο νέο ντοκιμαντέρ «Συνομιλίες με έναν δολοφόνο: The Jeffrey Dahmer Tapes». 
Επίσης, ο φύλακάς του Τζεμπ, περιέγραψε δε, και ένα περιστατικό με έναν άνθρωπο που κινήθηκε απειλητικά προς το σπίτι του Λάιονελ πριν από λίγο καιρό.
Ο Τζεμπ αναγκάστηκε να απαγορεύσει στον Λάιονελ να βγει έξω από το σπίτι φοβούμενος ότι κάποιοι μπορούν κάποιοι να του επιτεθούν.