Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα θα σκεφτείτε και δεν θα έχετε άδικο. Έχουν περάσει μερικά χρόνια από το επικό (μη γελάτε) τέλος του Game of Thrones και, αλήθεια, ποιος ασχολείται ακόμα με αυτό, ειδικά τώρα που έχουμε το House of the Dragon;

Αρκετοί, θα πούμε εμείς.

Και είναι λογικό. Συνολικά, μιλάμε για μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, άσχετα αν στη δύση της θέλησε να μας δώσει απανωτές σφαλιαρίτσες ωμής προχειρότητας σε συνδυασμό με ένα αιώνιο σκοτάδι που δεν μας άφηνε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. 

Όμως, έρχεται πάντα η στιγμή της αλήθειας σε όλους τους τομείς της ζωής και επιτέλους, μάθαμε και την άποψη του χαρακτήρα που, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Στη Μέισι Γουίλιαμς αναφερόμαστε. 

via GIPHY

Όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη “συνέντευξή” της, πιστεύει ότι το Game Of Thrones «fell off» προς το τέλος του. Αυτό το fell off έχει πολλές μεταφράσεις. Για παράδειγμα, μπορούμε να πούμε ότι έπεσε, εννοώντας φυσικά την ποιότητά του ή, καλύτερα, ότι κατέρρευσε. Θα πάμε με το δεύτερο. 

Η Γουίλιαμς, η οποία είχε τον ρόλο της Άρια Σταρκ, συζήτησε το αμφιλεγόμενο τέλος της σειράς κατά τη διάρκεια ενός live streaming στο Twitch με τον αδερφό της, Τζέιμς Γουίλιαμς.

«Ειλικρινά, κάπως έσκασε», είπε η Γούλιαμς. «Και εγώ για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα… Ήμουν τόσο σαν… δεν μπορούσα να το δω ποτέ», συνέχισε, εξηγώντας ότι δεν είχε τον χρόνο να παρακολουθήσει όσο γυριζόταν η σειρά. «Είναι ωραίο να είμαι περήφανη γι’ αυτό, ήταν δέκα χρόνια από τη ζωή μου», συνέχισε .«Σίγουρα έπεσε στο τέλος, αλλά ξεκίνησε πολύ δυνατά», αστειεύτηκε η Γουίλιαμς.