Ακολούθησε το Want Show As Young στο Instagram και θα συμφωνήσεις. Το 80χρονο ζευγάρι Wanji και  Sho-er έχουν ένα καθαριστήριο στην Ταϊβάν και περνούν πολύ καλά με τα ρούχα που άφησαν πίσω τους ξεχασιάρηδες πελάτες. Παραδίδουν μαθήματα στιλ συνδυάζοντας  τα Chuck Taylors με pencil φούστες και γενικά μοιάζουν σαν να ποζάρουν για editorial μόδας.

Το κατάστημα όπου τραβήχτηκαν όλες οι εικόνες, το Wansho, λειτουργεί για περισσότερα από 70 χρόνια. Οι δυο τους έχουν προσφέρει εκατοντάδες ρούχα σε φιλανθρωπικό σκοπό αλλά έχουν τεράστιο στοκ από αζήτητα.

Αυτά τα παλιά ρούχα έχουν εγκαταλειφθεί από τους πελάτες στο πλυντήριο ρούχων εδώ και χρόνια. Ο εγγονός τους απλά δεν αντέχε να τους βλέπει να κατακλύζονται από πλήξη καθημερινά και τους έφτιαξε ένα Instagram account ζητώντας τους να συνδυάσουν τα ρούχα. Ο Reef Chang δημιούργησε τον λογαριασμό @wantshowasyoung στο Instagram ως έναν τρόπο για να αναδείξει τη βιώσιμη μόδα και να δώσει το χαμόγελο πίσω στα πρόσωπα των παππούδων του.

Ο 31χρονος εγγονός του ζευγαριού παρατήρησε ότι οι παππούδες του έμοιαζαν λυπημένοι κατά τη διάρκεια της καραντίνας κι άρχισαν να φαίνονται θλιμμένοι κι άκεφοι χωρίς τις καθημερινές τους δραστηριότητες κι έτσι αποφάσισε να τους δώσει ένα τρόπο να περνάνε τη μέρα τους. Ο Chang, ο οποίος εργάζεται στο Wansho από παιδί, είναι υπεύθυνος για το styling και τις φωτογραφίσεις των παππούδων του.

Και πλέον μετράνε 634.000 followers. Καθόλου άσχημα για τον 83χρονο Chang Wan-ji και τη σύζυγό του, Hsu Sho-er, 84, ιδιοκτήτες του Wansho Laundry στο κέντρο της Ταϊβάν. Και οι δύο νιώθουν εξαιρετικά νέοι και πιστεύουν ότι ακόμη και τα ρούχα μιας δεκαετίας μπορούν να είναι μοντέρνα. Η μόδα σίγουρα δεν έχει όριο ηλικίας. “Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι στην ηλικία μου, τόσοι άνθρωποι θα ενδιαφερόντουσαν να δουν δικές μου φωτογραφίες” είπε στο BBC η Hsu Sho-er.

O Reef σχεδιάζει να δωρίσει τα ρούχα σε νέους ιδιοκτήτες και να προωθήσει πρωτοβουλίες βιώσιμης μόδας. Από το ντεμπούτο του παππού και της γιαγιάς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η είδηση ​​διαδόθηκε σε όλη την πόλη και μερικοί πελάτες επέστρεψαν στο πλυντήριο για να πάρουν τα ρούχα τους.