Όταν πρόκειται για το Shein, να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Δεν το λέμε εμείς (εντάξει, το έχουμε πει και εμείς), το λένε οι άνθρωποι που έχουν ξοδέψει εκεί μία ολόκληρη περιουσία. Και πιστέψτε μας, δεν είναι λίγοι.

Για παράδειγμα, μια νεαρή γυναίκα που παρήγγειλε ένα τοπ από την γνωστή εταιρεία fast-fashion, πραγματικά, τα είδε όλα. Για να καταλάβετε τη “σοβαρότητα” της κατάστασης, έφτασε σε σημείο να διακόψει ακόμα και τη σχέση εξάρτησης που είχε με το Shein το οποίο, για να τα λέμε όλα, πληρώνει καλά τους εργαζόμενούς του. Ίσως και όχι.

«Όλοι λένε να παραγγείλουν από τη Shein, αλλά δεν μιλούν για το σκ@τ@ που παίρνεις μαζί με αυτό», είπε η TikToker Heather σε ένα βίντεο που δημοσίευσε πέρυσι και το οποίο, για κάποιο λόγο, επανεμφανίστηκε πρόσφατα και έγινε -ξανά- viral.

Δυστυχώς, η φίλη μας η Heather περίμενε ένα ένδυμα υψηλής ραπτικής και ποιότητας από έναν ιστότοπο που έγινε γνωστός για τα ρούχα που κοστίζουν λιγότερο από 10 δολάρια. Έκανε λάθος. Τεράστιο λάθος.

Καθώς ανοίγει την παραγγελία της, βρίσκει το μαύρο της δερμάτινο να διαλύεται και ένα λευκό υγρό που χαρακτηρίζει ως μούχλα στα σχόλιά της. Αηδιάζετε; Και εμείς. Ομολογεί ότι θα κάνει εμετό λόγω της εικόνας και όπως καταλαβαίνουμε, δεν είναι και πολύ μακριά από το να κάνει.

Ορισμένοι πιστοί και ορκισμένοι πελάτες του Shein σχολίασαν το βίντεο λέγοντας: “Έχω παραγγείλει από το Shein εδώ και χρόνια και ευτυχώς αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ” και “Παραγγέλνω κάθε εβδομάδα και δεν πήρα ποτέ κάτι τέτοιο”. Ε, η Heather πήρε. Ελπίζουμε να μην φτάσει κάτι παρόμοιο και σε εσάς.

@honeyhez What is this @shein_official !?! #sheinfail #gross #ew #shein #wtf #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – heather