*Μεταξύ μας δεν νικιέται η αλήθεια

Πηγαίνετε στο γραφείο σας ή ανοίξτε αυτό το ξεχασμένο συρτάρι στο δωμάτιό σας. Κάπου θα βρείτε έναν μαρκαδόρο. Στη συνέχεια κυκλώστε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο ημερολόγιό σας γιατί, όπως όλα δείχνουν, η σημερινή μέρα θα είναι ιστορική. Ο ΛΕΞ έκανε ζέσταμα στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι και τώρα, στην επίσημη αγωνιστική δράση του φθινοπώρου, ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα.

Τις τελευταίες ώρες, μέρες και εβδομάδες επικρατεί ένας πανικός στη Θεσσαλονίκη αφού ο ΛΕΞ θα δώσει μια συναυλία στο Καυτατζόγλειο και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, υπολογίζεται ότι περίπου 25.000 θα δώσουν το παρόν ώστε να κάνουν τη νύχτα-μέρα. Δεν είναι η πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, όμως, είναι πως η Νέα Σμύρνη ήταν η αρχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ναυλωθεί πούλμαν από όλη την Ελλάδα αποκλειστικά για τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη. Κόσμος από την Κοζάνη, την Κομοτηνή και την Αθήνα (αυτό έλειπε!) θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για να παρακολουθήσει από κοντά το live του το οποίο, φυσικά, θα είναι ένα ολοκληρωμένο σόου.

Λόγω της κοσμοσυρροής που αναμένεται να δημιουργηθεί εντός και εκτός του Καυτανζόγλειου, δόθηκαν ήδη οδηγίες προσέλευσης, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. Έτσι, όπως έγινε γνωστό οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 17.30 και η συναυλία θα ξεκινήσεις στις 21.30. Τέσσερις ώρες αναμονής, αλλά, εντάξει, το αξίζει και με το παραπάνω.

«Τα εισιτήρια έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρουν στο ThessToday.gr οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment. Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυτανζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών. « Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω».

ΛΕΞ, όρμα τους!