Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», με αφορμή τη νέα του σειρά, Σέρρες, η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (19/10) στον ANT1 με δύο επεισόδια.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε στο Provocateur, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τις τοποθετήσεις του, στέλνοντάς τους το δικό του, απλό, αλλά σημαντικό μήνυμα. To ίδιο είχε κάνει και στην παρουσίαση της Eurovision, οπότε δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από εκείνον.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής, δήλωσε αρχικά: «Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου», περνώντας πολύ γρήγορα στα άτομα που βαρέθηκαν να ακούνε τις τοποθετήσεις του. 

«Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω. Να ξεκουραστούν. Ας βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από το πόδι τους! Δεν θέλω να τους κουράζω».