*”Tι σας ζητάω; Τι περνάς ρε μ@λ@κα; Κάνε σουτ… Τι σας ζητάω;” Αλκέτας Παναγούλιας.

*Τριπάρετε ρε, τριπάρετε!”. Βίκυ Καγιά

Οι μεγάλες προσωπικότητες πάντα βρίσκουν τον  τρόπο να ανεβάσουν το ηθικό των ανθρώπων γύρω τους τη στιγμή, μάλιστα, που τους κάνουν κριτική για το δικό τους καλό. Και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο. Η γραμμή μεταξύ της ανύψωσης τους ηθικού και της χλεύης σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπερβολικά λεπτή. 

Εκεί ξεχωρίζουν οι “μεγάλοι” από τους “μέτριους” όμως και η Βίκυ Καγιά, μετά το χθεσινό υπερκριντζ σκηνικό στο GNTM, ανήκει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία. H παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας και διάσημο μοντέλο επισκέφθηκε τη βίλα των κοριτσιών, έδωσε μερικές συμβουλές για ένα σωστό περπάτημα στην πασαρέλα και στη συνέχεια ζήτησε από τα μοντέλα να κριντζάρουν τριπάρουν.

 
Και επειδή ένας μέντορας πάντα ξέρει, τα κορίτσια ακολούθησαν τις οδηγίες της Καγιά και μας κρίντζαραν τρίπαραν, όσο η ίδια πετούσε νερό λες και είναι σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Ευτυχώς δεν πέταξε τσίπουρο.

Η κάπως περίεργη και awkward που λέτε εσείς που έχετε πάρει το Lower και το παίζετε κάποιοι, συμπεριφορά των μοντέλων, δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter. Λίγο ήθελαν και αυτοί, ξέρετε πώς αντιδρούν σε κάτι τέτοια. Πάντως, το παρακάτω τουίτ μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους.

https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw