Είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει σε στολή και όχι, δεν θυμίζει σε τίποτα τον Τζέφρι Ντάμερ, τον serial killer και κανίβαλο από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ που, για κάποιο λόγο, έκανε τρεντ το Netflix με τη νέα του σειρά, Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Ναι, ναι, ξέρουμε, την είδατε και εσείς. Για την ιστορία, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της straming πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο και μη σκανδαλοθηρικό New York Post, η Σίρλεϊ Χιούς, μητέρα του Τόνι, θύματος του Ντάμερ, είπε στο TMZ ότι τα κοστούμια με την ξανθιά περούκα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου, είναι ανησυχητικά και προκαλούν πολλά τραύματα στις οικογένειες των θυμάτων. 

Σιγά τη στολή εν τω μεταξύ, κότσο τους πιάνουν. Το θέμα είναι ότι το hype γύρω από τη σειρά, δημιουργεί λάθος εντυπώσεις για τον κανίβαλο δείχνοντας πως όσα πέρασε στα παιδικά του χρόνια ίσως να επηρέασαν τη μετέπειτα εξέλιξη του χαρακτήρα του.

Το θέμα προκάλεσε αντιδράσεις και στο Twitter (αυτό έλειπε) με αρκετούς χρήστες να κατηγορούν το Netflix που επανέφερε στην επικαιρότητα την ιστορία του δολοφόνου όπως και το ντοκιμαντέρ με τις ηχογραφημένες του συνεντεύξεις.

Στο θέμα μας. Το κοστούμι του Ντάμερ περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά γυαλιά του, μία ξανθή περούκα και κοντομάνικο πουκάμισο. Τώρα γιατί να δώσει κάποιος τα χρήματά του για κάτι τέτοιο, δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Βέβαια, για Αμερική και Χάλογουιν μιλάμε, τα πάντα μπορεί να συμβούν.