Και τι να κάνει δηλαδή, να κάτσει να σκάσει; Το άγχος, ειδικά στην σύγχρονη καθημερινότητα, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου οπότε, γιατί να πιέζουμε τον εαυτό μας για τους λάθος λόγους; Μάλλον αυτό θα σκέφτηκε και μία οδηγός από την Πάτρα που άφησε (ή πάρκαρε, όπως το δει κανείς) το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου.

Δεν υπάρχει γιατί. Γιατί έτσι! 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το διπλοπαρκάρισμα είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό το έπος που μοιράστηκε μαζί μας το Flamis.gr. Όπως διαβάζουμε, μία νεαρή οδηγός που έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο την τέχνη της οδήγησης (έχει στρίψει και τις ρόδες στα δεξιά), το παράτησε στην Ερμού και Ρήγα Φεραίου ΜΟΝΟ για 25 λεπτά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα μικρό χάος. Σιγά, ούτε μισή ώρα δεν έλειψε, πώς κάνετε έτσι;

Εν τω μεταξύ ήθελε αλλά δεν μπορούσε να περάσει ένας οδηγός λεωφορείου. Ας πήγαιναν με τα πόδια αν βιάζονταν τόσο πολύ, πού ξέρετε τι δουλειά είχε η κυρία; Μπορεί να ήταν όντως σοβαρή, μπορεί και όχι, τι σημασία έχει; Αυτό το παρκάρισμα θα μνημονεύεται για χρόνια ενώ δεν θα ήταν υπερβολικό να δώσουμε στην φίλη μας το βραβείου το καλύτερου παρκαρίσματος της σύγχρονης Ελλάδας.

Μόλις αποφάσισε να γυρίσει και να πάρει από τη μέση του δρόμου το αυτοκίνητό της, καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες των καφέ αλλά τους οδηγούς. Το άξιζε! Από εμάς είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ.