*Όπου παίζω live τους κάνω ώπα

Λένε ότι το παν σε αυτή τη ζωή είναι να είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Γενικότερα, λένε ότι το timing είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μας. Βέβαια, αν γνωρίζαμε πότε είναι το σωστό timing για κάθε μας απόφαση, θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Δεν ξέρουμε. Αν υπάρχει ένα άτομο που ξέρει, όμως, αυτός είναι ο Εισβολέας

Να εξηγήσουμε.

Ο Λιάκος που ποτέ δεν κρύψαμε ότι του έχουμε αδυναμία, κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι με τον τίτλο Κατάλληλη Ώρα και ναι, το κυκλοφόρησε την κατάλληλη στιγμή. Με τον χαρακτηριστικό πια ρεμπέτικο ήχο να παίζει στο background, αλλά και με τη στιχουργική του ωριμότητα, ο Εισβολέας μας υπενθυμίζει ότι είναι “του δρόμου, είναι και της τέχνης. Και αρτίστας και αληταριό”

To φρεσκότατο single κυκλοφόρησε μέσω της Fishbowl Music Tank και σε αυτό ακούμε την Ανατολή Μαργιόλα ενώ τη μουσική υπογράφει ο Εισβολέας με τον Άρη Μάθεση. Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Βαγγέλη Καραπέτρο, στο βιολοντσέλο βρίσκεται η Δέσποινα Σπανού, στα πλήκτρα ο Big Nik και στο μπάσο ο Kjinos Spil. Το εξαιρετικό εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Jean P. Inked και εκτός από το YouTube, μπορείτε να ακούσετε την Κατάλληλη Ώρα στο Spotify και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Τι κρατάμε από αυτό το κομμάτι; Τα πάντα, αλλά θα εστιάσουμε σε έναν στίχο: “20 χρόνια σε οίστρο”.  Ελπίζουμε να γίνουν πολλά περισσότερα.