Ένα στυλό BIC και λίγη φαντασία: Θέαρος φοιτητής Νομικής έφτιαξε το πιο έξυπνο σκονάκι

Τον "κάρφωσε" η καθηγήτριά του στο Twitter, δίνοντάς του άτυπα συγχαρητήρια.

Ένα στυλό BIC και λίγη φαντασία: Θέαρος φοιτητής Νομικής έφτιαξε το πιο έξυπνο σκονάκι

Τον "κάρφωσε" η καθηγήτριά του στο Twitter, δίνοντάς του άτυπα συγχαρητήρια.


Ξέρετε τι είναι κρίμα; Που για το παρακάτω θέμα έγινε viral η καθηγήτρια που το δημοσίευσε και όχι αυτό το επικό πλάσμα που το σκέφτηκε. Τέλος πάντων, για να εξηγηθούμε. Μια καθηγήτρια Νομικής μοιράστηκε στο Twitter το πιο όχι απλώς έξυπνο, αλλά ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ σκονάκι, έτοιμο για τη λίστα με τα πιο iconic σκονάκια. Αν δεν υπάρχει αυτή η λίστα, ας τη φτιάξει κάποιος. 

Για όποιον έχει χάσει επαφή με το concept εξετάσεις και σκονάκια, να ενημερώσουμε πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που η τηλεκπαίδευση έζησε τη δόξα της, τα σκονάκια είχαν το hype τους. Γιατί, σκεφτείτε λίγο, όταν δίνεις μάθημα εξ αποστάσεως από το σπίτι, έχεις όλο και περισσότερους τρόπους να αντιγράψεις. Βέβαια, το σκονάκι για το οποίο θα μιλήσουμε δεν έγινε σε εξ αποστάσεως εξέταση, αλλά σε δια ζώσης. Τη γνωστή. Την ορθόδοξη. 

Η καθηγήτρια Yolanda de Lucchi του Πανεπιστημίου της Μάλαγα βρήκε τα στυλό πυ είχε κατασχέσει από έναν φοιτητή, αποκαλύπτοντας ένα σύστημα αντιγραφής που ίδια αποκάλεσε το λιγότερο “τέχνη”, καθώς είχε χαράξει σημειώσεις για τα διαγωνίσματά του στο πλαστικό των στυλό BIC. Μιλάμε κυριολεκτικά. Αυτός ο τύπαρος χάραξε τα σκονάκια του πάνω στα στυλό. Fun fact: το μάθημε στην εξέταση του οποίο κατασχέθηκε το στυλό ήταν το Ποινικό Δικονομικό Δίκαιο. Η ίδια δεν αποκάλυψε πώς κατέληξε να πιάσει τον φοιτητή, ούτε πότε μπορεί να έγινε η αντιγραφή, ούτε πότε μπορεί να έγινε η αντιγραφή. 

Ο φοιτητής είχε αντικαταστήσει τη μύτη του μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, προκειμένοιυ να μπορεί να χαράξει 11 στυλό και να κάνει ήσυχος και ωραίος τα σκονάκια του, σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter, Gonzo, ο οποίος ισχυρίζεται πως πληροφορήθηκε το κόλπο από τον ίδιο τον φοιτητή. “Η αρχή κάθε θέματος/απάντησης ξεχώριζε ξεκινώντας από το σημείο που λέει Bic”, έγραψε ο Gonzo. “Και αν παρατηρήσετε, η άκρη του στυλό είναι βαμμένη μαύρη (το μελάνι δεν φτάνει ποτέ στην άκρη σε ένα στυλό Bic) για να φαίνεται καλύτερα η αντίθεση με το μαύρο”. ΟΚ, μιλάμε για τέχνη. 

Είπε ότι ο φοιτητής εξακολουθεί να έχει περισσότερα τέτοια στυλό στο σπίτι, δημοσιεύοντας μερικά παραδείγματα καθώς και το μολύβι που χρησιμοποιούσε για να γράφει πάνω στα στυλό. Ο Gonzo είπε επίσης ότι ο φοιτητής θα αποκάλυπτε την ταυτότητά του αν η εταιρεία μπύρας Cruzcampo, που ιδρύθηκε στη Σεβίλλη, έδινε σε αυτόν και τον Gonzo «μερικές μπύρες για να δοκιμάσουν», καθώς η εταιρεία «ενθαρρύνει τις μεγάλες προσπάθειες και τις μεγάλες δράσεις». Φίλος!

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα