Παίζει εντός έδρας και όταν κάποιος παίζει εντός έδρας, δύσκολα χάνει. Ο ΛΕΞ, από την μεριά του, σίγουρα δεν δείχνει καμία διάθεση να χάσει. Δεν το λέμε εμείς, τα λένε τα νούμερα που διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες για την συναυλία του την ερχόμενη Παρασκευή στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Θα σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ της Νέας Σμύρνης, τότε που χωρίς καμία διαφήμιση και αφίσα γέμισε και έβαλε “φωτιά” στο γήπεδο του Πανιωνίου; Όλα δείχνουν πως ναι αφού λίγες μέρες πριν ανέβει στη σκηνή, έχουν προπωληθεί 21.000 εισιτήρια. Όπως το καλοκαίρι στην παρουσίαση του Μετρό, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει καμία προώθηση.

https://twitter.com/hashtag/%CE%BB%CE%B5%CE%BE?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Βέβαια, αυτό δεν μας κάνει καμία εντύπωση αφού ο ράπερ έχει το δικό του πιστό κοινό που συνεχώς μεγαλώνει και με το παραδοσιακό “στόμα σε στόμα” όπως και με τη βοήθεια των social media, η δουλειά της προώθησης μοιάζει εύκολη. Το δύσκολο κομμάτι είναι να σπάσει το ρεκόρ των 25.000 μόνο που, όταν μιλάμε για ΛΕΞ, τίποτα δεν μοιάζει ακατόρθωτο.

Η μεγάλη μέρα είναι στις 21 Οκτωβρίου με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας, είναι το πόσο μικρό είναι το ποσό σε σχέση με αυτό που αισθάνεται στο τέλος της συναυλίας το κοινό. Το ζήσαμε στη Νέα Σμύρνη, σίγουρα θα ζήσουν κάτι παρόμοιο και όσοι τον ακούσουν από κοντά στη Θεσσαλονίκη αν και κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα βρεθούν στην συμπρωτεύουσα.

Εκτός από τον ΛΕΞ, στη σκηνή θα ανέβει και ο Sadam ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό πως δεν θα είναι μια απλή συναυλία με ηχεία και ένα μικρόφωνο αλλά ένα πραγματικό show. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.