Μπορούμε και πιο κάτω; Μπορούμε και η απόδειξη είναι οι δηλώσεις του πατέρα του Ηλία Μίχου, του 53χρονου που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια. 

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του μίλησε στην κάμερα του Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η οποία, μάλιστα, έπιασε νέο low level αφού, για κάποιο λόγο και χωρίς να το ζήτησε κανείς, μοιράστηκε μερικούς από τους διαλόγους της 12χρονες με τους “πελάτες”.

Ο πατέρας του Ηλία Μίχου ισχυρίστηκε ότι «μου το έμπλεξαν το παιδί» γιατί, εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι τα παιδιά μας δεν φταίνε ποτέ σε τίποτα, σωστά; Σωστά. Πάμε παρακάτω. «Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις» σχολίασε χαρακτηριστικά ο father του κατηγορουμένου που δεν είχε δώσει ποτέ του δικαιώματα. Μην ξεχνάτε ότι είναι και άνθρωπος της εκκλησίας, πίστευε ο άνθρωπος.

 
Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε εξέφρασε και τις ακραίες απόψεις και κάπου εδώ να πούμε ότι δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο από το στόμα του. Όπως είπε, «εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε». Ναι, τι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και το παράπονό του για την απουσία στήριξης στο γιο του γιατί, ΟΚ, αν δεν τον στηρίξεις τώρα που κατηγορείται για ένα σκασμό αμαρτίες (έτσι δεν τις χαρακτηρίζει η εκκλησία;), πότε θα το κάνεις; «Έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί». Άμοιρη κοινωνία, πόσα ακόμα να αντέξεις και εσύ;