Πάνω που είχαμε μπει σε μια σειρά, πάνω που καταλάβαμε τι εστί πραγματική αγάπη και ο πόνος της απόρριψης που αναγκαστικά έρχεται με αυτή, μάθαμε ότι μας παίρνουν μέσα από τα χέρια το εκπληκτικό, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο Love Island και αυτό γιατί έκανε χαμηλή τηλεθέαση. Τι μας λέει αυτό; Ότι το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι υπερβολικά χαμηλό και ότι στο βωμό της τηλεθέασης, οι υπεύθυνοι των καναλιών αφήνουν απροστάτευτη την καλή αισθητική και το ποιοτικό περιεχόμενο. 

Κρίμα, αλλά αυτοί είστε. Δεν αντέχετε τα προγράμματα που έχουν να δώσουν, που προβάλλουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και που ψάχνουν λύσεις για να τα ξεπεράσουν. Όχι, εσείς θέλετε Παπακαλιάτη, Αυτή η Νύχτα μένει και Νούμερα. Νούμερα είστε εσείς που μας κόβεται το Love Island ρε αλήτες.

Να εξηγήσουμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day” το οποίο και εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια , οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τα νουμεράκια που συγκέντρωσε το συγκεκριμένο αρτ πρότζεκτ, το οποίο -σύμφωνα με την ίδια πηγή- κόστισε περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ. Αχ, θα μάθουμε ποτέ άραγε πού βρίσκεται η πραγματική αγάπη; Σίγουρα όχι στην Τενερίφη όπου γίνονται τα γυρίσματα.

 
Μάλιστα, ο τελικός αναμένεται να γυριστεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, γρήγορα γρήγορα δηλαδή για να τελειώνουμε ενώ το αγαπημένο μας και καθόλου στημένο ριάλιτι, θα ρίξει τίτλους τέλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες. RIP Love Island, θα σε θυμόμαστε για πάντα.