Είναι ηθοποιάρα, από τους τύπους που θα θέλαμε να κάνουμε παρέα, είναι κουλ, πάει ακάλεστος σε φοιτητικά πάρτι και πλένει τα πιάτα τους. Θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερα, αλλά πέσαμε πάνω σε μια είδηση η οποία σαν να μας άλλαξε την άποψη για εκείνον και τον μύθο του.

Η ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις, στο νέο της βιβλίο Dying of Politeness στο οποίο περιγράφονται τα απομνημονεύματά της, περιέγραψε μεταξύ άλλων μια στιγμή κατά την οποία ο Μάρεϊ τη συνάντησε στη σουίτα ξενοδοχείου, κρατώντας στο χέρι μια συσκευή για μασάζ.

Η Ντέιβις υποστηρίζει πως ο Μάρεϊ επέμενε να τη χρησιμοποιήσει πάνω της, ενώ εκείνη δεν ήθελε. «Ήταν άσχημα. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε στην πρώτη μας συνάντηση. Έπρεπε να είχα φύγει ή να είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου, που σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχα πάρει τον ρόλο. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει αυτή τη συμπεριφορά εάν ήξερα πως να αντιδράσω ή τι να κάνω κατά τη διάρκεια της οντισιόν. Αλλά ξέρετε ήμουν τόσο μη συγκρουσιακή που απλά δεν το έκανα» είπε για την εμπειρία της.

via GIPHY

Η ηθοποιός, που μίλησε για το νέο της βιβλίο στην βρετανική εφημερίδα Times, αποκάλυψε ότι ο Μάρεϊ είχε άσχημη συμπεριφορά και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας (Quick Change) που σκηνοθετούσε μαζί με τον Χάουαρντ Φράνκλιν.

Η 66χρονη σήμερα ηθοποιός είπε ότι ο Μάρεϊ πήγε στο καμαρίνι της και άρχισε να της φωνάζει επειδή είχε αργήσει, παρά το γεγονός ότι δεν έφταιγε εκείνη αφού περίμενε τα κοστούμια της. Πρόσθεσε ότι εκείνος συνέχισε να της επιτίθεται λεκτικά, όσο προχωρούσαν μαζί προς το σετ, μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους.

https://t.co/RTWYZ90szt

Η Ντέιβις, όπως πολλά άτομα που βρέθηκαν στη θέση της, κατηγορούσε τον εαυτό της για την κακή συμπεριφορά του Μάρεϊ. «Ναι, δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω για πράγματα. Αλλά τότε είχα τύψεις, αλλά δεν ήταν δικό μου το λάθος».