Καθημερινά εμφανίζονται πολλές ειδήσεις στο feed μας οι οποίες ανήκουν στη σφαίρα του σουρεάλ. Ευτυχώς δηλαδή γιατί με αυτά που διαβάζουμε τελευταία, είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε σύνταξη από τα 30 και να πάρουμε τα βουνά. Ο μόνος λόγος που δεν το έχουμε κάνει ακόμα, είναι οι ειδήσεις όπως αυτή που  θα διαβάσετε παρακάτω. 

Όπως διαβάσαμε στο εξαιρετικά έγκυρο interesting engineering, μια Γιαπωνέζα φέρεται να έδωσε από την καλή της την καρδιά περίπου 4,4 εκατομμύρια γιεν σε έναν Νιγηριανό πρίγκιπα έναν Ρώσο αστροναύτη που εργάζεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 

Μόνο που ο άνδρας δεν ήταν Ρώσος αστροναύτης που εργαζόταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αλλά ένας απατεώνας που της ζήτησε χρήματα με το πρόσχημα ότι θα επιστρέψει στη Γη και θα την παντρευτεί, ανέφερε το TV Asahi, το μόνο κανάλι που εμπιστευόμαστε.

Η 65χρονη γυναίκα, κάτοικος του νομού Σίγκα, γνώρισε τον ψεύτικο αστροναύτη στο Instagram τον Ιούνιο. Το προφίλ του είχε φωτογραφίες από το διάστημα και της έδωσε μια λανθασμένη εντύπωση ότι εργαζόταν στον διαστημικό σταθμό. Μέγα λάθος, μάλλον στο σαλόνι του ήταν.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και η συζήτησή τους μεταφέρθηκε στο Line, μια ιαπωνική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Σύντομα, ο Ρώσος αστροναύτης είπε στη γυναίκα ότι την είχε ερωτευτεί και μάλιστα της πρότεινε να παντρευτούν.

Μάλιστα, ο Γιούρι Γκαγκάριν των υπερβολικά φτωχών, έστελνε συνέχεια μήνυμα στη γυναίκα, λέγοντας ότι την αγαπούσε και ότι ήθελε να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί της στην Ιαπωνία. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειαζόταν λεφτά για να επιστρέψει στη Γη.

Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ.

Όπως είπε, έπρεπε να πληρωθεί ένα μέρος του ταξιδιού που θα έκανε με τον πύραυλο μέχρι την Ιαπωνία. Η 65χρονη φέρεται να τον πίστεψε γιατί είναι υπερβολικά ρομαντική και άρχισε να του στέλνει χρήματα. Μιλάμε για τρομερό σήμα εκεί στον Διαστημικό Σταθμό. Μετέφερε συνολικά 4,4 εκατομμύρια γιεν σε πέντε δόσεις μεταξύ 19 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου, αλλά μετά από έναν δυνατό καφέ, αποφάσισε να ξυπνήσει όταν άρχισε να ζητά περισσότερα.

Άσχημο πράγμα να διαλύονται οι μεγάλοι έρωτες λόγω των οικονομικών.