Δεν είναι αστείο, οπότε όσοι μπήκατε σε αυτό το κείμενο για να γελάσετε, θα σας παρακαλέσουμε να αποχωρήσετε αφού έχουμε να κάνουμε με μια ηλικιωμένη που βρέθηκε στο έδαφος μετά από πτώση. Ευτυχώς, όπως βλέπουμε στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει. Κάποιοι θα πουν ότι το να βλέπεις από κοντά τον ηγέτη της χώρας κρύβει παγίδες αλλά θα θέλαμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας από αυτά τα σχόλια.

Πάμε τώρα στο θέμα μας πριν πατήσετε το play για να δείτε μια ηλικιωμένη να σαβουριάζεται. Αυτοί είστε, σας έχουμε μάθει. Όπως σίγουρα θα έχετε διαβάσει στα έγκυρα σάιτς που ακολουθείτε στο Facebook, το πρωί είχαμε την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά, στο πλαίσιο των εγκαινίων τριών σταθμών του Μετρό.

Πιο συγκεκριμένα, τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο νέο σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» του Πειραιά, λίγες ώρες πριν γίνει η παράδοση των στάσεων του μετρό στο επιβατικό κοινό. Λάμπει λέμε!

Εκεί, λοιπόν, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος και ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε και μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έχασε την ισορροπία την ώρα που πλησίαζε προς το μέρος της ο πρωθυπουργός. Έχασε το φως της; Μήπως ενθουσιάστηκε υπερβολικά; Μήπως δεν άντεξε μπροστά στην ομορφιά του; Δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ευτυχώς, ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσε να την βοηθήσει να σηκωθεί. Στην συνέχεια την πλησίασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνομίλησαν για λίγα λεπτά ρωτώντας την αν είναι καλά. Παιδιά, φτάνει το αστειάκι για την γκαντεμιά, δεν έχει πλάκα.