Απίστευτος Άδωνις Γεωργιάδης, δεν σταματάει να γυμνάζεται

Ευτυχώς μας ενημερώνουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα με βίντεο και φωτογραφίες.

Απίστευτος Άδωνις Γεωργιάδης, δεν σταματάει να γυμνάζεται

Ευτυχώς μας ενημερώνουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα με βίντεο και φωτογραφίες.


Σας έχουμε κακά νέα. Επίσης είναι Δευτέρα, οπότε θα σας φανούν ακόμα χειρότερα. Λοιπόν, πάρτε μια βαθιά ανάσα, θα το πούμε για να μας φύγει επιτέλους αυτό το βάρος. Είστε έτοιμοι; O Άδωνις Γεωργιάδης αποκλείστηκε σαν άλλος Τσιτσιπάς από το τουρνουά τένις που συμμετείχε. Ορίστε, θέλετε ένα χαρτομάντηλο; 

Είχαμε και σχετική ανακοίνωση από τον υπουργό γιατί οκ, μας ενδιέφερε πάρα πολύ και θέλαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. “Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Χθες βράδυ αποκλείστηκα δικαίως στο Τουρνουά στη Φιλοθέη (tennis Holdem) από τον κ. Χατούπη Σωτήρη το πρώτο που το γύρισε από το 4-1 και κέρδισε 4-6. Στο δεύτερο σάρωσα 6-1 και έχασα 5-10. Άξιος αντίπαλος και καλό παιδί. Καλή επιτυχία Σωτήρη και στο κύπελλο!”.

Συγχαρητήρια Σωτήρη. Προχωράμε.

Ξέρετε όμως τι κάνει έναν αθλητή “μεγάλο”; H επιμονή του. Δεν σταματάει να γυμνάζετε υπουργός Ανάπτυξης και όπως μας ενημερώνουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα, γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης που βοηθά στη γρήγορη απώλεια κιλών και ενδυνάμωση των μυών.

Τι είναι η ηλεκτροδιέγερση: Είναι ένας παθητικός τρόπος άσκησης που επιτρέπει να αυξηθεί ο μυϊκός τόνος και βελτιώνει τα προβλήματα αστάθειας. Επιπλέον, αυξάνει τον όγκο, τη δύναμη αλλά και την αντοχή. Κι όπως επισημαίνουν γνώστες του αντικειμένου, είναι μια σκληρή προπόνηση.

Περιμένετε, εδώ θα γελάσετε. Όπως διαβάζουμε, “ο υπουργός πάντως, εμφανίζεται άνετος παρά τη σκληρή προπόνηση και μάλιστα μασάει τσίχλα”.
Και γιατί ο στον Άδωνι Γεωργιάδη δεν αρέσει να λέει ψέματα, εδώ έχουμε και βίντεο με αποδείξεις από την πέρσοναλ τρέινερ. Απίστευτα πράγματα. 

 

@faihzakakoy Αδωνις Γεωργιαδης Φαίη Ζακακου#fypシ゚viral #foryou #γιασενα #faih_zakakoy #fatburner #viral #weightloss #georgiadis #αδωνιςγεωργιαδης #fatburnner #fy #sundaymoodbelike #program #foryoupagesofficiall #LFFITNESSSALOON #lagonisi♥️ #viraltiktok #λαυριο #markopoulo ♬ πρωτότυπος ήχος - Faih Zakakoy

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα