Λένε ότι τα επιχειρηματικά μυαλά πλουτίζουν στις οικονομικές κρίσεις. Λένε επίσης ότι αυτοί που δεν θα ξεμείνουν ποτέ από δουλειά, είναι όσοι διατηρούν κομμωτήριο και γραφείο τελετών. Ο άνθρωπος θέλει κούρεμα και ο άνθρωπος, αργά ή γρήγορα, πεθαίνει. Γενικά, πολλά λένε αλλά αυτό το πολύ σημαντικό κείμενο γράφτηκε για συγκεκριμένο λόγο: για τη σελίδα Τελεταί Μπούκουρα που προκάλεσε έναν ακόμα διαδικτυακό χαμό, έχοντας στον πλάι της αυτή τη φορά έναν σεφ.

Έναν γνωστό σεφ. Εντάξει, τον πιο διάσημο σεφ της χώρας, αυτόν που εμπιστεύεστε για πάντα, ακόμα για το βράσιμο ενός αβγού. Όχι, δεν σχολίασαν ξανά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι Τελεταί όπως όλοι γνωρίζουμε σχολιάζουν με τον δικό τους μακάβριο τρόπο την επικαιρότητα, όποια και αν είναι αυτή. Όπως καταλάβαμε, όμως, βλέπουν και τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα, παρακολουθούν Σασμό. Και υπάρχει λόγος.

Tην προηγούμενη εβδομάδα, προβλήθηκε το επεισόδιο της δολοφονίας του Άγγελου, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Προσοχή γενικά, το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται κίνηση, μην κάθεστε όλη την ώρα στον καναπέ, μπορεί να αποκτήσετε προβλήματα με την υγεία σας. Βέβαια οι Τελεταί Μπούκουρα δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτό.

Στο θέμα μας.

Η γνωστή σελίδα Facebook έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κηδεία του Άγγελου, γράφοντας πάνω: «Τι γίνεται πια σε αυτή τη σειρά;» αφού πεθαίνει ο ένας μετά τον άλλο. Και τότε, από το πουθενά, εμφανίζεται ο Άκης Πετρετζίκης, σχολιάζοντας από κάτω με μία συνταγή του για κόλλυβα και ένα «Όταν έχεις δουλειά εσύ, έχω κι εγώ!». Μακάβρια, αλλά μεγάλη αλήθεια.