Υπήρξε ένας γητευτής της μπάλας, ένας αρτίστας με αυτή στα πόδια του. Μέχρι εκεί. Ο αριστεροπόδαρος στον χειρισμό της και ακροδεξιός στις απόψεις του, Βασίλης Τσιάρτας, έχει ένα ταβάνι όταν προσπαθεί να μιλήσει για κοινωνικά ζητήματα. 

Όταν το κάνει, προκαλεί και χωρίς καμία αμφιβολία πια, αυτός είναι και ο σκοπός του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως είχε παραστεί πριν από μερικούς μήνες στην εκδήλωση της Εθνικής Δημιουργίας, παρέα με τους Τζήμερο, Κρανιδιώτη και Μπογδάνο. Τον διέγραψαν τον τελευταίο, μα δε βαριέσαι, το θέμα μας είναι ο Βασίλης Τσιάρτας και το αντί-ΚΚΕ του παραλήρημα.

Δεν είναι το πρώτο και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. Πρόσφατα είχε κάνει γνωστή τη δυσφορία του για τον Δημήτρη Κουτσούμπα και την ομιλία του στη Βουλή. Αυτό, φυσικά, είναι το λιγότερο. Τα highlights είναι πολλά και δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Κομμουνιστικό Κόμμα.

 Έχει μιλήσει για την αλλοίωση του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση γιατί είδαμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με έντονη ομοφοβική διάθεση τους πατεράδες που κάθισαν να τους “μακιγιάρουν” οι κόρες τους για μια διαφήμιση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Βέβαια, όπως είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, “το σύστημα δεν με αποδέχεται”. Λογικό, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του δυσκολεύει αυτόματα και η λειτουργία της πέψη μας. Δεν πτοείται, όμως, πάντα βρίσκει κάτι να πει, άσχετα αν αυτό δεν στέκει ή περιβάλλεται από ακραίες αντιλήψεις. 

Να, για παράδειγμα, ζητά να τεθεί εκτός νόμου  ΚΚΕ με αφορμή μία είδηση που διάβασε για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας. Εν τω μεταξύ το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας έχει βρεθεί εκτός νόμου εδώ και 8 χρόνια από τους δημοκράτες Ουκρανούς. Αλλά εντάξει, είχε καλό αριστερό πόδι.

https://t.co/A7uv35ekGG