Το να έχεις διάσημα crushes είναι ΟΚ. Μα τι λέμε… Δεν έχουμε καν ιδέα πώς είναι να μην έχεις crushes. Το αν είναι ΟΚ ή όχι είναι περιττό, μιας και δεν θα μπορούσαμε να μην. Δεν ξέρουμε πώς. Βέβαια, στα καλά νέα, δεν είμαστε μόνες σε αυτό. Έχουμε και εσάς δίπλα μας. 

Αλήθεια, υπάρχουν στιγμές που να αναπολείτε όλες εκείνες τις διάσημες καψούρες που κολλούσατε στους στίχους σας και κάνατε daydreaming με τον εντελώς εκτός πραγματικότητας εγκέφαλό σας να σκέφτεται τον γάμο σας; Μη ντρέπεστε καλέ, ταυτιζόμαστε σας λέμε. 

Το θέμα είναι άλλο. Όλοι εκείνοι οι τύποι, τους οποίους εσείς και εμείς “εγκαταλείψαμε” πάνω στο άνθος της ηλικίας τους, γιατί βρήκαμε άλλα crushes να καταναλώσουμε, μεγάλωσαν. Και μεγάλωσαν όμορφα. Και τελικά όταν εμείς τους ξεχάσαμε εκείνοι άνθισαν κι άλλο. Και μη σας τα πολυλογούμε, τελικά έγιναν πιο γοητευτικοί από όταν τους θέλαμε σαν τρελές. Δηλαδή, σοβαρά, έχετε δει τον Ed Westwick του Gossip Girl σήμερα; Μάλλον πρέπει να τον ακολουθήσεις στο Instagram.

Τέλος πάντων, τους μαζέψαμε παρακάτω. Ξέρεις, όλους εκείνους που γουστάραμε, χωρίς να ξέρουμε ότι βγαίνουν και σε καλύτερη εκδοχή. 

Ed Westwick

Tom Hardy

Benedict Cumberbatch

James Franco

Freddie Prinze, Jr.

Paul Bettany 

Paul Wesley 

Andrew Garfield

Mads Mikkelsen

Joe Manganiello 

Wes Bentley

Keanu Reeves

James McAvoy 

Casey Affleck 

Jared Padalecki