Φαίνεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη ρεαλιστική τέχνη των manicure του ματιού, επειδή στις 23 Σεπτεμβρίου, η nail artist Betina Goldstein μοιράστηκε στο Instagram το μανικιούρ του βολβού του ματιού – με ένα σετ ψεύτικες βλεφαρίδες. Ανατριχίλα.Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε τους λεπτομερείς βολβούς των ματιών που μας κοιτούσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους. Η μανικιουρίστα με έδρα το Λος Άντζελες μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τη μικρογραφία της με ένα μικροσκοπικό 3D μάτι. Σμίλεψε το βολβό του ματιού στη μέση μιας ματ, μπεζ βάσης σε ψυχρούς τόνους, που σχεδόν μιμείται το χρώμα του δικού της δέρματος. Η Betina χώρεσε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το μάτι παρά το μικρό του μέγεθος.Το πώς κατάφερε να αποτυπώσει όλες τις λεπτομέρειες ενός ματιού σε έναν μικρό καμβά με ξεπερνά.

Αυτό δεν είναι το πρώτο μανικιούρ ματιών της Betina και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο. Μάλιστα, σημείωσε στη λεζάντα ότι ασχολείται με τα νύχια στα μάτια και της αρέσει να ξεπερνά τον εαυτό της με κάθε νέο μανικιούρ. «Αν με παρακολουθείτε για μερικά χρόνια, ξέρετε ότι έχω μια εμμονή να ζωγραφίζω ρεαλιστικά μάτια στα νύχια». Το 2020, πρόσθεσε βολβούς ματιών διαφορετικών χρωμάτων σε γυαλιστερά γαλλικά νύχια. Αν και αυτά τα ρεαλιστικά μάτια είναι πειστικά, μπορείτε να δείτε πόσο έχουν βελτιωθεί οι δεξιότητές της τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι εμφανές στον τρόπο με τον οποίο αναδημιουργούσε μόνο τη ρυτιδωμένη όψη της περιοχής των ματιών.

Υπάρχει και nail artist που κάνει πεντικιούρ μάτια. Αλήθεια, γιατί; Όταν είδα για πρώτη φορά αυτά τα τρομακτικά μάτια να εμφανίζονται στο feed μου, σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα ήταν απλώς ένα πεντικιούρ. Ένα πρωτότυπο σχέδιο που χρειάστηκε τρεις ώρες για να ολοκληρωσεί η καλλιτέχνης νυχιών Tahvya Krok από την Καλιφόρνια. Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, αλλά αυτό μου φέρνει τρόμο.