Hello, You. Πέρασε καιρός και μας έλειψες. Εντάξει, ναι, τρεις σεζόν μετά ξέρουμε ότι είμαστε σίγουρα διεστραμμένοι που ανυπομονούμε για τις ιστορίες του πιο άρρωστου στόκερ εκεί έξω. Ο Τζο είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος που δεν θέλουμε να σταματήσει να ερωτεύεται. Το Netflix έβγαλε το τρέιλερ και μάθαμε πολλά. Κυρίως, ότι ευτυχώς ο Τζο πήγε στο Λονδίνο και πάντα ο Φεβρουάριος ήταν ο κατάλληλος μήνας για νέους έρωτες και νέα επεισόδια για binge watch μιας εθιστικά προβληματικής σειράς.

Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου και μετά από μια σύντομη αναμονή κοινού θα βγει και το δεύτερο μέρος στις 10 Μαρτίου. Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν ξεκίνησαν στις 22 Μαρτίου 2022 στο Λονδίνο (κι ας μας άφησαν, και τους 111 εκατομμύρια τηλεθεατές της τρίτης σεζόν- να πιστεύουμε ότι θα πάει στο Παρίσι να δει την Έμιλι).

Ο Πεν Μπάντζλι γίνεται ο  σάικο της καρδιάς μας αυτή τη φορά ως καθηγητής Τζόναθαν Μουρ (μιας και έχει σκηνοθετήσει και το θάνατο του ως Τζο Γκόλντμπεργκ) και εργάζεται ως λέκτορας σε πανεπιστήμιο. Η πρώην σύζυγός του είναι νεκρή (την έκαψε ζωντανή στα προάστια κι έδωσε το γιο τους για υιοθεσία) αλλά μπορεί να την ξαναδούμε μαζί με τα άλλα φαντάσματα που τον στοιχειώνουν. Ο Λούκας Γκέιτζ του Euphoria και του White Lotus θα είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά και θα κουβαλήσει και τις συναισθηματικές αποσκευές του. Είναι ένα γοητευτικό πλουσιόπαιδο που θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει στο YOU.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να επιστρέψει στη σειρά και η Τάτι Γκάμπριελ (στο ρόλο της Μαριέν που δούλευε στη βιβλιοθήκη κι ερωτεύτηκε τον Τζο στην τρίτη σεζόν). Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Netflix ο Τζο μας συστήνει τους νέους χαρακτήρες και μας απειλεί ότι κάποιοι δεν θα ζήσουν να δουν πέμπτο κύκλο.