Είσαι στην Κύπρο, οικογενειακές διακοπές, σε ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται σε κόσμο της διπλανής πόρτας, ο μπαμπάς σου περνά τον χρόνο του αράζοντας στις ξαπλώστρες. Μια εικόνα που έχουμε ζήσει όλοι μας στις διακοπές. Μια κοπέλα όμως έγινε viral όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok που έδειχνε άπειρο κόσμο να ζητάει από τον πατέρα της μια σέλφι επειδή πίστευαν ότι είναι ο Snoop Dogg.  Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της τουρίστριας δεν εθεάθη ποτέ με τσιγάρο και δεν είχε κανένα σωματοφύλακα μαζί του. Βρήκαμε και μια οικογενειακή τους φωτογραφία που ο πατέρας της, αν εξαιρέσεις τα ράστα, δεν μοιάζει με τον διάσημο ράπερ.

Μικρές λεπτομέρειες όταν η δική σου πραγματικότητα δεν αντέχει πολύ ρεαλισμό. Ο τουρίστας που δεν ήταν ο Σνουπ Ντογκ πάντως φαίνεται ότι τρόλαρε τον κοσμάκη ή ότι ήταν τόσο ευγενικός που δεν ήθελε να τους χαλάσει την ευκαιρία για λίγο φλεξάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πραγματικός Snoop Dogg πάντως έχει το δικό του lookalike, τον πληρώνει κιόλας και λέγεται Eric Finch. Ο σωσίας του Snoop Dogg έγινε πρωτοσέλιδο το 2018 όταν μια γυναίκα που είχε χαλάσει το αυτοκίνητό ης σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες δήλωσε ότι ο Snoop Dogg σταμάτησε για να τη βοηθήσει και δέχτηκε να βγει και φωτογραφία μαζί της. Το πραγματικό όνειρο του σωσία όμως είναι να γίνει ο Μίκι Μάους στη Disneyland. Τι να πει κανείς!

@hollylangley15 When people in cyprus think your dads @snoopdogg ???? #snoopdogg #dodoubleg #viral #viralvideo #fyp #fypシ ♬ Drop It Like It’s Hot – Snoop Dogg